2777
2789
عنوان

رابطه از راه دور

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 50 پست
وابسته شدی 

اره خیلیی زیاد

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
وقتی باهمیم خیلی پسر مهربونی همش بهم توجه میکنه ولی الان انگار این فاصله اونو سرد کرده 

ببین اول دلیل این کم توجهی نامزد شما چیه منم مثل شما بودم بعد ها فهمیدم تو روزای تعطیلم کار میکردن به جای چت بهشون زنگ بزن هم خوبه هم تاثیر زیادی  داره

من خودمـو نگرفتم فقط از خیلیا فاصلـه گرفتم، تک پری یعنی قاطـی نشدن با هر خـری!!...)😏😏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بازم نزدیک میشید  بازم تو دنیای واقعی کنار هم خوش میمونید

خدا کنه , ولی خانوادم به دلیل اختلاف فرهنگی و دینی من با ایشون هنوز هم مخالف هستن ولی خب من دوسش دارم 

you are everything to me I can't lost you 
ببین اول دلیل این کم توجهی نامزد شما چیه منم مثل شما بودم بعد ها فهمیدم تو روزای تعطیلم کار میکردن ب ...

چطوری ازش سوال کنم , آخه پیشش هم نیستم که متوجه بشم 

اره قبول دارم مرد باید حتی مجردی مسافرتم بره ولی واقعا هنوز نمیتونم با ندیدنش 

نه عزیزم اشتباه میکنی اینکارو نکن

من ۶ ساله توی یک رابطه بینهایت عاشقانه هستم و عشقم خیییلی دوستم داره چون واسه جایی رفتنش هیچوقت گیر نمیدم.البته بهونه گیری زیاد دارماا نه اینطور که محدودش کنم

اگر میخوای رابطه ت موفق باشه هیچوقت بهش گیر نده.حسادت جوری نکن آزار ببینه.مردا زود سره این چیزا دیونه میشن

نه عزیزم اشتباه میکنی اینکارو نکن من ۶ ساله توی یک رابطه بینهایت عاشقانه هستم و عشقم خیییلی دوستم د ...

ببین بهش بخاطر شک کردنو اینا اصلا گیر نمیدم فقط دلم نمیخواد ازم دور باشه اونم همین طوره تا حدی که منو مجبور کرد برم باهاش کار کنم که یه جا باشه سرکارامون

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
شایدبہ خاطر دوست داشتن شماست ڪہ این جورے تحمل مےڪنہ تاوضعش عالے شہ بیادجلو

امیدوارم , دوره زمونه جوری شده که آدم از سایه خودش هم میترسه 

ببین بهش بخاطر شک کردنو اینا اصلا گیر نمیدم فقط دلم نمیخواد ازم دور باشه اونم همین طوره تا حدی که من ...

قضیه ایشون فرق داره چون مرد هستن و از روی نگرانی خواستن کنار خودشون باشید مواظبت کنن ازتون

ولی من مطمئنم هیچ مردی خوشش نمیاد محدود بشه و درک نشه

درک هم خییییلی مهمه تو رابطه

قضیه ایشون فرق داره چون مرد هستن و از روی نگرانی خواستن کنار خودشون باشید مواظبت کنن ازتون ولی من م ...

درک شدن خیلی مهمه ولی به نظرت من چیکار کنم, واقعا سردرگمم همش فکر میکنم نکنه که دیگه به خاطر فاصله داره از من زده میشه