2777
2789

۴ سال از فارغ التحصیلی گذشته از الان تصمیم گرفتم بخونم برای فرهنگیان اگر شما قبول شدید نصیحتی چیزی دارید بگید واقعا ب کمکتون نیاز دارم و اینکه مشاور داشتید یا نه؟

من مشاور گرفتم ولی نمیتونم باهاش ارتباط بگیرم برنامه ای که میده یجوریه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تنها توصیه من به تو اینه که هیچ مشاوری برای تو بهتر از خودت نیست چون تنها تو خودت خوب میدونی چه ساعتی مغزت عالی کار میکنه چه ساعتی خسته هستی خودت خوب میدونی چه دروسی رو بایداول بخونی کدوم رو اخر

مشاور معمولا طبث چیزی که تو مغز خودشه برنامه برای همین با چیزی که تو مغز توعه جور در نمیاد

فرهنگیان فقط یک حقوق بخور و نمیر و معمولی داره 

با مدرک دانشگاه فرهنگیان نه میتونی مهاجرت کنی، 

نه میتونی تو شرکت های به نام و درست و حسابی استخدام بشی، نه میتونی به صورت بین المللی کار کنی،

اگر کسی هستی که بلند پروازه، بعید میدونم فرهنگیان بتونه برات راضی کننده باشه.

کنکور چه رشته ای میخوای شرکت کنی؟

بی آب و تاب و توان،

بخوای میتونم کمکت کنم سوال داری بپرس دانشجو مشاوره ام

یه آدم کمال گرا هستم منتظرم همه چی عالی باشه بعد شروع کنم

و اینکه اگر یه درسی رو نتونم کامل بخونم کل روزم خراب میشه دیگه ادامه نمیدم

یه آدم کمال گرا هستم منتظرم همه چی عالی باشه بعد شروع کنمو اینکه اگر یه درسی رو نتونم کامل بخونم کل ...

خب روشت کاملا اشتباهه این باعث میشه نتونی حداقل تا دوسال دیگه قبول بشی باید ترکش کنی ببین شروع کن به نوشتن پیشرفت هات حتی اگه ده صفحه بیشتر خوندی بنویس بعد شب قبلش هدف تعیین کن برای روز بعد ات که مثلا ۴ ساعت درس بخونم این هدف متناسب به توانایی هات باشه 

مشاوره فرهنگیان قبول شدین؟؟کدوم رشته فرهنگیان ازهمه بهتره؟

نه فرهنگیان دوست نداشتم نرفتم دولتی قبول شدم رتبه ام ۴ هزار شد 

توی انسانی بستگی به علاقه داره چون تضمین شغلی داره همشون سرکار هستی ولی حواست باشه درس دانشگاهی و رشته رو باید تا کم کم ۲۰ سال هر روز تدریس کنی پس سراغ علاقه ات برو

فرهنگیان فقط یک حقوق بخور و نمیر و معمولی داره با مدرک دانشگاه فرهنگیان نه میتونی مهاجرت کنی، نه میت ...

همکار من فرهنگیان خونده بود 

ارشد و دانشگاه صنعتی

فرصت تحصیلی گرفت دانمارک

الآنم اونجا کار پژوهشی و تحصیل و هم زمان داره

پس چطورمیگن بافرهنگیان نمیشه مهاجرت کرد؟!

خانم لوپز محترم

تو نی نی سایت هر جا کم بیارن باید به معلم ها توهین کنن

بحث شغل میشه میگن نرید فرهنگیان بدرد نمیخوره

معلم ها هم همه بیسواد و مفت خور هستن

تو واقعیت اکثر خانواده ها و بچه ها دنبال کتاب و منابع هستن برای فرهنگیان و آزمون استخدامی