2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 57 پست
بچه های من دقیقا دوسال فاصله شونه دومی هنوز دنیانیومده ببینم چه حد سخته ودخترم هنوز پوشک میکنم.

عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنی نیروی کمکی هم دارین؟ 

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

معلومه که سخته، بیاد خودت میفهمی، البته بسته به توان خودت و همکاری همسر و اخلاق بچه هات داره

همسرم همکاریش خوبه و خودم یکمی میترسم چون خیلی ادم صبوری نیستم و میترسم دوباره افسردگی بگیرم

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
یا قبل مدرسه رفتنش یا بعد کلاس اولش بچه بیار چون کلاس اول خیلی کار داره

بعد مدرسه که خیلی سنم میره بالا من باید تا اخر سال تصمیمو بگیرم😁

عزیزم انشالله به سلامتی زایمان کنی نیروی کمکی هم دارین؟ 

مادرشوهرم بادخترم خیلی جوره ولی ادم هرچقدم کمک داشته باشه.کس نخاردپشت من جزناخن انگشت من.دراخر خودمم و خودم ازالان دارم روخودم کارمیکنم که ازکسی توقع نداشته باشم.

😎😎
اره من با خواهر خودم ۸ سال فاصله دارم و دوران‌کودک خوبی نداشتیم اصلا الان که ازدواج کرده یکمی باهم ص ...

درسته...فاصله در ایجاد صمیمیت خیلی مهمه...

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
عزیژم😍😍 انشالله به سلامتی زایمان کنی دختر نازتو بغل کنی واسه منم دعا کنید  خدا بخواد منم ...

وای چن روز پیش تی وی نوزادای بیمارستانو نشون میداد من از ذوقم گریم گرفت

زودتر دخترمو ببینم 😍😍😍 ای خدا

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
با توجه به روحیه پسرت زوده بنظرم فاصله بچه اول و دومم ۴ ساله بزار بزرگتر بشه دو تا بچه خیلیی سخت ...

من خودم نظرم اینه که از شهریور اقدام کنم که سال دیگه تابستون بچه دنیا بیاد پسرم  ۳ سال و نیمش شده

همسرم همکاریش خوبه و خودم یکمی میترسم چون خیلی ادم صبوری نیستم و میترسم دوباره افسردگی بگیرم

مهم هم همینه که همسرت همکاری داشته باشه، همین که تو سختی ها کنارت باشه تحملش برات خیلی آسونتره

مادرشوهرم بادخترم خیلی جوره ولی ادم هرچقدم کمک داشته باشه.کس نخاردپشت من جزناخن انگشت من.دراخر خودمم ...

اره درسته ولی خب ادم کمک داشته باشه خیلی خوبه مخصوصا دوران نوزادی و بعد زایمان