2777
2789
عنوان

میشه بگید پسر چی داره ک دختر نداره چرا همه میگن پسر خدا لعنتشون کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 67 پست

نظر واقعیم رو بگم فحش نمیدی؟

بچه پسر نسبت به بچه دختر خیلی مزیت داره. پسر (اگه درست تربیت شده باشه) خیلی خیلی بیشتر از دختر بدرد خانواده میخوره.

البته بعضی از دخترها هم هستن که خیلی بیشتر از پسرها به خانواده کمک میکنن، ولی در کل بچه پسر بهتره.

ایشالا بچه درست تربیت بشه، پسر یا دختر، هر دو میتونن باعث افتخار خانواده شون بشن.

من اگه این پسر میشد صد درصددد دخترهم میخاستم عاشق دخترم

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی لدفن🌱۶.۱۹ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🌱

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گوه میخوره نخاد ت فقط صد میلیون خرج دکترمون شده

بجای جشن گرفتنو قربون صدقه رفتن این چه رفتار زشتیه

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

نظر واقعیم رو بگم فحش نمیدی؟بچه پسر نسبت به بچه دختر خیلی مزیت داره. پسر (اگه درست تربیت شده باشه) خ ...

نمیدونم شاید پسر دار هم شدیم بعدا چون تو دلش میمونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نظر واقعیم رو بگم فحش نمیدی؟بچه پسر نسبت به بچه دختر خیلی مزیت داره. پسر (اگه درست تربیت شده باشه) خ ...

مزیت بیشتر؟ 😂

چه مزیتی مثلا ؟

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

بجای جشن گرفتنو قربون صدقه رفتن این چه رفتار زشتیه

فعلا تو شوکه انقددد این دوروریا گفتن تو پسره من خاب دیدم پسره صدرصدددد پسرهههه😒😒

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان خودت رو بدتر از مردا میدونی؟ دختر اگه بد بود که ادامه دهنده نسل پیامبر خدا یه دختر نمیزاشت یعنی جنس بد خدا به پیامبرش میده؟

بزار دنیا بیاد میفهمه به شوهرت حق بده یه عمر تو گوشش پسر پسر کردن ایشالا بازم بتونید بچه دار شید

نمیدونم تو این اوضاع تو این گرونی دوباره بعد این یعنی بیارم؟! اونم باید دوباره با کلی دارو باشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نمیدونم تو این اوضاع تو این گرونی دوباره بعد این یعنی بیارم؟! اونم باید دوباره با کلی دارو باشه

ایشلا طبیعی باردار شی دومی رو اما نه برای جنسیت برای اینکه تنها نباشه بعد از تو و باباش کسی داشته باشه بیار چند سال دیگه

مزیت بیشتر؟ 😂چه مزیتی مثلا ؟

خب پسرها معمولا فنیشون خیلی بهتر از دختراست. خیلی بدرد میخورن. همچنین تو کارهای بیرون از خونه خیلی کمک میکنن. خیلی از مشکلات رو پسرها حل میکنن.

من دارم در مورد کلیت ها صحبت میکنم. وگرنه استثناء هم هست. ولی در کل پسرها بیشتر بدرد خانواده میخورن. من دارم به عینه میبینم چنین چیزی رو.

الان خودت رو بدتر از مردا میدونی؟ دختر اگه بد بود که ادامه دهنده نسل پیامبر خدا یه دختر نمیزاشت یعنی ...

ولش کن بابا مونده تو دوره قلقلک میرزا 😂😂😂

انگار مثلا دینام کولره که مثلا این جنس از اون جنس بهتر باشه

دختر و پسر فرقی نداره شما تولید مثل میکنی بعد یه تایمی که سرگرم بودی باهاش بزرگ میشه جمع میکنه میره پی زندگی خودش حالا اگه پسر باشه میره دنبال زنش دختر باشه میره پی شوهرش

حتی امکان داره مهاجرت کنه

الان خودت رو بدتر از مردا میدونی؟ دختر اگه بد بود که ادامه دهنده نسل پیامبر خدا یه دختر نمیزاشت یعنی ...

من آقا هستم.

ثانیا من کجا گفتم دختر بده؟ چرا الکی حرفی که نزدم رو به من نسبت میدی؟

سعی کن نظرم رو درست بخونی.