2777
2789
عنوان

بچه دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 57 پست
من یه دختر دو ساله دارم و اصلا قصد بچه دار شدن ندارم ضمن اینکه سنمم داره میره بالا که الهی زودتر بره ...

😄😄😄

افرین وسوسه خیلی بده منم سنم داره میره بالا الان ۲۹ سالمه دیگه تا یه سال دیگه باید حامله بشم بعدش دیکه فکر نکنم حوصله شو داشته باشم

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 
پسر منم مرداد چهار ساله میشه و شدیدا هوس بچه کردم دوباره...ولی میترسم..چون پسرم از نوزادی تا الان دخ ...

دقیقا پسر منم خیلب از نوزادی نا اروم‌بود الان خداروشکر چشمش نزنم😄یکمی قلقشو گرفتم

خدای خوبم من بهت ایمان دارم میدونم معجزه تو بهم نشون میدی و خوابم تعبییر میشه ❤️❤️خداروشکر که معجزه تو بهم‌دادی خدایا تا اخر برام حفظش کن به حق حضرت زهرا ☺️😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسر منم مرداد چهار ساله میشه و شدیدا هوس بچه کردم دوباره...ولی میترسم..چون پسرم از نوزادی تا الان دخ ...

الان وقتشه .چون وقتی بره مدرسه بخوای یکی دیگه بیاری هم برا خودت سخته هم دو تا بچه ها چون وقتی مدرسه بره باید پا به پای بچه بری جلو کلاس اول هم که از همه بدتر  

خدایا دستمونو محکم بگیر وول نکن 
من فاصلشون دو سال و هفت ماه هست و هر دو پسر، پسر کوچیکم خیلی شیطونه و متاسفانه بعضی وقتها واقعا کم م ...

یعنی بچه اولتون چند وقتش بود باردار شدین؟ 

من خیلی دلم دختر میخواد😕

من پسرم پنج سالش شد باردار شدم

هنوز که بدنیا نیومده ببینم چجوریه 😄😄

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

خیلی خوشحالم و خدارو‌شکر میکنم که خدا بهم به بچه سالم داده ها ولی اگه دختر داشتم دیگه بچه دار نمیشدم😄

خیلی د‌ست داشتم که فاصله سنیشون کم باشه ولی خب خودم. تازه حس میکنم امادگیشو دارم قبلش اصلا فکرشم میک ...

منم دوست داشتم فاصله بچه هام کم باشه...بنظرم خیلی بهتره تا بافاصله 5یا شش سال...حالا هر کس یه طرز فکری داره...بعضیهام به فاصله زیاد معتقدن....

شکر خدا که درپناه حسینم(ع) که عالم از این خوبتر پناهی ندارد.
من پسرم پنج سالش شد باردار شدم هنوز که بدنیا نیومده ببینم چجوریه 😄😄

اخی اخه من سنم میره بالا اگه بخوام صبر کنم باید زودتر تصمیمو بگیرم

بعد کار خاصی مردین بچه دومتون‌دختر شد؟

اولی حدودا ۱ سال و ده ماه بود که باردار شدم.

خدا حفظشون کنه عزیزم

اخی اخه من سنم میره بالا اگه بخوام صبر کنم باید زودتر تصمیمو بگیرم بعد کار خاصی مردین بچه دومتون‌دخ ...

نه عزیزم خداروشکر خداخواست جفتم جور شه

تو تاپیکام هست

تو سونوگرافی کلی گریه کردم از خوشحالی 😄😄

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
منم دوست داشتم فاصله بچه هام کم باشه...بنظرم خیلی بهتره تا بافاصله 5یا شش سال...حالا هر کس یه طرز فک ...

اره من با خواهر خودم ۸ سال فاصله دارم و دوران‌کودک خوبی نداشتیم اصلا الان که ازدواج کرده یکمی باهم صمیمی شدیم

نه عزیزم خداروشکر خداخواست جفتم جور شه تو تاپیکام هست تو سونوگرافی کلی گریه کردم از خوشحالی 😄😄

عزیژم😍😍 انشالله به سلامتی زایمان کنی دختر نازتو بغل کنی واسه منم دعا کنید  خدا بخواد منم به دختر سالم داشته باشه