2777
2789

امروز فهمیدم ک نینیم دختره بعد کلی دوا دکتر خدا این هدیه رو بهمون داده ولی شوهرم سرد شده حرف نمیزنه برا بچم شیرینی نگرفت کثافت😭 انگار یادش رفته چقد بدبختی کشیدیم ک باردار شدم... اینم بگم ک ما دیگه نمیتونیم بچه دار شیم واسه همین دلش میخاست پسر شه بقول خودش ببرتش باشگاه بوکس کشتی.... نمیدونم واقعا نمیدونممممممممم یه چیزی بگید

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نی نی دار شدنم یه صلوات میفرستی لدفن🌱۶.۱۹ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاش با این وضع بچه دار نمیشدی

دلم میسوزه واسه اون بچه ای که قراره دختر پدر بیرحمش بشه

کاربری دست ما دوتا خواهره، من سهیلا مامان پارمیسم، ۳۱ سالمه و فوق لیسانس مدیریت بازرگانی دارم و حدودا ۶ساله که ازدواج کردم و خداروشکر زندگی نسبتا آرومی دارم.ساحل خواهر کوچکترمه که ۲۷ سالشه و لیسانس داره و بتازگی به خواستگارش جواب رد داده و حال روحیش زیاد خوب نیست و به کاربری من ملحق شده تا سوالاتشو بپرسه تا شاید جواب درستی بگیره💜 ممنون میشم اگر اهل قضاوت نیستید و تجربه دارید به جفتمون تو تاپیکا کمک کنید🤍

خیلی ببخشید ولی عجب حیف نونیه😔کاش دخترت مال من بود😔

خانم هایی که میخوان سقط عمدی کنن، از من که خواهر کوچک شمام این حرفو بشنوید، نمیخوام اصلا اذیتتون کنم، خدا شرایطتونو بهتر میدونه، ولی قبل از سقط تو گوگل اینو سرچ کنید (سقط حنین تجربه گر خارجی) و ویدیو هارو ببینید، بعد تصمیم بگیرید. 
کاش با این وضع بچه دار نمیشدیدلم میسوزه واسه اون بچه ای که قراره دختر پدر بیرحمش بشه

اونقدرم بی رحم نیست عاشق همیم ففط امروز بهش شوک وارد شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قهرش میگیره

خدایی نکرده این بچه رو هم ازتون میگیره ها

خداروشکر سالمه

در ثانی دختر از پسر بهتره و دلسوزتره

به شوهرت محل نده

چند ماه دیگه که به دنیا اومد

نمیتونه نخوادش

مهرش اینقد به دلش میفته

همسر منم وقتی فهمید رفت تو قیافه ولی الان خودشو برا دخترمون داره جر میده

میدونم ک بعدا پشیمون میشه ولی امروز شیرینی نگرفت بیشعور تا خونه هم حرف نزد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیچاره اون بچه

از الان بابات نخوادت پس کی بخوادت ؟؟؟

نه مرگ آنقدر تلخ است و نه زندگی آنقدر شیرین که انسان برای این دو شرافتش را بدهد .  مورد احترام یا بی احترامی قرار گرفتن دست خود شماست !

دخترت که بیاد یه جوری عاشقش میشه که تاپیک میزنی چرا اونو بیشتر از من دوست داره
غصه نخور برات خوب نیست
اونم به قول خودت میخواسته پیش بینی کنه الان رفته تو شوک، امیدوارم زودتر به خودش بیاد و مسخره بازی درنیاره سر جنسیت بچه... واقعا حرکت زشتیه

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.