2777
2789
عنوان

بیاین از دوران عقدتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما الان با خانواده همسرم قطع رابطه هستیم

ما تازه اول زندگیمون بود که عذابمون دادن

ما نامزد بودیم هنوز وارد خانوادشون نشده بودم

چون خودشون مفت خور و پول پرست بودن همسرمو تو راه دوراهی (بیشتر برادر شوهرام)قرار دادن که یا اون دخترو ترک کن برو با یه بیوه پولدار ازدواج کن یا اینکه مارو ول کن

همسرم با خانوادش قطع رابطه می کنه تمام وسایل هاشو از خونه میندازن بیرون حتی اجازه ندادن همسرم بار آخر بیاد خونه

آخرش من و همسرم سریع یه عقده ساده گرفتیم بدون هیچ مراسم و .....رفتیم سرخونه زندگیمون بیچاره پدرو مادرم خیلی کمکمون کردن

خانواده همسرم حتی ۱۰۰۰ تومان هم به ما کمک نکردن 

حتی خانوادش میگفتن برای دختره اصلا پول خرج نکن هرچی پول داری بده به ما دختره از خانوادش پول میگیره یا میره سرکار

مادر همسرم هم برای همیشه رفت شهرستان گفت دیگه برنمی گردم شوهرشو تو تهران تنها گذاشت 

آخرش همه ی خانواده شوهرم بعد یک ماه به غلط کردن و حلالمون کنید حلالمون کنید افتادن ولی چه فایده خیلی زخم زدن بهمون

هر دعا یا ذکری چیزی خواستین در خدمتم😊
اره منم سنم کمهههه همهههه برام تصمیم میگیرنننن همهههههههههه

نذار دخالت کنن

من دبیرستانی بودم ازدواج کردم خانوادم برا ی روز خوشی گیر میدادن ک درس بخون از اونطرف فلانی میگفت عروسیه فلان فامیلمونه بیا... اصلا ی وعضی بود . زودتر جمع و جور کن برو سر خونه زندگیت ک کلی با نامزدی توفیر داره البته ب شرطها و شروطها

بالاخره منم دو جان شدم🥰🥰این بالاخره برای انتظار نیستا ... بالاخره زمانه و روزگاره
۱۸ سالمه با پسر عمم عقد کردیم خودمون هییییییچ مشکلی نداریم باهم  مشکلمون بقیس

پسرعمت چن ساله

اره چون فامیلیه خانوادها خیلی دخالت میکنن ادم خیلی اذیت میشه چن وقته عقدی

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)

یسالونیمه عقدم

بلاتکلیفی عذابمون میده

فقطم خواهرشوهرم باعثه هی گف ی داداش ک بیشتر نداریم ی داداش ک بیشتر نداریم ارزو داریم عروسی مفصل بگیره 

هی واسادیم کرونا بره ک نرفت

تیر اگر خدا بخواد عروسی میگیریم

عقد یجوریه همش خونه مادرشوهرمم همش تو هر مساعلی باهم هسیم مثلا تو هرچی ک نظر دادنی باشه 

کلا خیلی چرته

شوهرم نیگ تو دوسی میگفتیم کاش عقد کنیم راحت شیم اصن ۱۰سال عقد بمونیم ولی از دوسی راحت شیم

الانم میفهمم ک از نامزدی چرتتر وجود نداشه

خرجومخارجای مناسبتام ک ب کنار

پسرعمت چن ساله اره چون فامیلیه خانوادها خیلی دخالت میکنن ادم خیلی اذیت میشه چن وقته عقدی

اوند۲۵ سالشه 

۳ساله عقدیم

خیلی سختی میکشیم خیلیییی

الان دختر خالم عقد کرده نزاشتن کوچیک ترین دخالتی کسی بکنه اونوقت ما ...

دقیقا مشکل منم همینه

عزیزم سعی کن نزاری اصلا من عمه شوهرم که میشه مامان جاریم و برادرشوهرم زیاد دخالت میکردن که اینو بخر اونو نخر اینکارو بکن اینکارو نکن شوهرم به حرف عمش که گوش نمیدتد اما برادرش چرا اینقدر دعوا داشتیم سر این موضوعات که حد نداره به مامانم گفتم مشکلمون رو حل کرد دیگه دخالتاشون کمتر و کمتر شد تا الان که خونه خودمم دیگه تموم شده دخالتشون

اوند۲۵ سالشه  ۳ساله عقدیم خیلی سختی میکشیم خیلیییی الان دختر خالم عقد کرده نزاشتن کوچیک ت ...

خدا کنه زودتر بریم سر خونه زندگیمون راحت شیم

درکت میکنم خیلی سخته☹

شلوارپلنگی🐅 اراذل و گنگسترِ شهر آمل و حومه🤣🥸🍻خب لامصب من اگ پروفمو عوض کنم ک اینجا دیگ کسی منو نمیشناسه ک🤣😒🤌🏽 والا بخدا...اصاب نداشته ی منو نداشته تر میکنن با این کاراشون                     وَ بنازم کاربری را که همه او را با پروفایلش میشناسند:)
بهتره بری اگه رضایت میدن خونوادت برو ابجی خیلی خوبه ک  همو بشناسین قلقه همو بگیرین

نامزدم اگه بگم نه عصبی میشه خیلی

😔من مشکلی ندارم ولی خونوادم مخالفن 

راستی عزیزم ما ۶ماهه باهم درارتباط بودیم که اشنایی داشته باشیم

یسالونیمه عقدم بلاتکلیفی عذابمون میده فقطم خواهرشوهرم باعثه هی گف ی داداش ک بیشتر نداریم ی داداش ک ...

منم عروسی نمیگیرم

چون فامیلامون ارزش ندارن 

فقط میخام زود برم سر خونه زندگیم

احساس میکنم عقد طولانی دوری میاره