2777
2789
عنوان

بیاین از دوران عقدتون بگین

| مشاهده متن کامل بحث + 791 بازدید | 103 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا این‌قدر سخت میگیرن براتون

نمیدونمم بعد از ۳سال اخه پیش خودشون فکر نمیکنن شاید این دوتا بخان حرف بزنن 

تا هم یهدچیزی به شوهرم میکم مادرش سریع میگ چی چی

دیگ از مجبوری چند تقت پیش یه شب رفتیم هتل

نمیدونمم بعد از ۳سال اخه پیش خودشون فکر نمیکنن شاید این دوتا بخان حرف بزنن  تا هم یهدچیزی به ش ...

وای من نمیدونم بچشون انقد عتیقه بوده چرا براش زن گرفتن اخه 

بعد ازدواج بچشون عزیزمیشه تمام رفتارا بدشم تقصیر زنشه

بابای من همیشه میگه دختری که میاد تو خونت باید از دختر خودتم عزیزتر باشه 

عاشق عروساشه و انقد بغلشون میکنه نازشونو میخره ی وقتایی دلم میگیره وقتی مقایسه میکنم با خانواده شوهر خودم 

وای من نمیدونم بچشون انقد عتیقه بوده چرا براش زن گرفتن اخه  بعد ازدواج بچشون عزیزمیشه تمام رفت ...

نه اتفاقا شوهرم خیلیییی خوبه خودشم اذیته

یعنی میگم شعور ندارن خانوادش وقتایی کع خابیم مامانش میاد میشینع بالاسرمون  با گوشیش بازی میکنه

بابای من همیشه میگه دختری که میاد تو خونت باید از دختر خودتم عزیزتر باشه  عاشق عروساشه و انقد ...

خواهر شوهر من 

۳ساله تاحالا سرجمع ۱۰بارم باهم زنگ و پیام ندادیم باورت میشه

اصلااا اینجوری نیس بخاد باهام گرم بگیره

منم ادمی نیسم خودمو بگیرم

خیلی خون گرمم نمیدونم چرا اینجوریه 

نه اتفاقا شوهرم خیلیییی خوبه خودشم اذیته یعنی میگم شعور ندارن خانوادش وقتایی کع خابیم مامانش میاد م ...

شوهر منم خوبه تو این چیزام شعور دارن ولی حرفاشوننن 

من با شوهرم دوست بودم هر روز با خانوادش دعوا داش الان عقد کردیم بهترم شده ها باهاشون حتی ولی کوچکترین چیزی میشه هی میگن این قبلا اینجوری نبود از وقتی ازدواج کرد این شده منم مث احمقا فقط وایمیسم نگا میکنم 😒

خواهر شوهر من  ۳ساله تاحالا سرجمع ۱۰بارم باهم زنگ و پیام ندادیم باورت میشه اصلااا اینجوری نیس ...

بهتر بابا رو مخت نرن باز بهتره مثلا زنگم بزنن چی بلدن بگن انگا😂

بهتر بابا رو مخت نرن باز بهتره مثلا زنگم بزنن چی بلدن بگن انگا😂

از این لحاظ اره ولی کلا خانوادش خشکن

و من بدترین دوران دارم سپری میکنم

وسواس فکری گربتم بخاطر این عقد بودن

از این لحاظ اره ولی کلا خانوادش خشکن و من بدترین دوران دارم سپری میکنم وسواس فکری گربتم بخاطر این ...

بهترین روش بیخیالیه تو کع شوهرتم خوبه هی برو بیرون استوری بذار ببینن بترکن هی هم جلو هم قربون صدقه هم برید باز بترکن😂