2777
2789
اگر ی کوچولو هم باز باشه با تلاش و تمرین ویسری چی ای دیگه میتونی کامل بازش کنی اذیت ک خب بعضی وقتا ...

من کاری نکردم 

ولی نیمه بازه

ولی دلم نمیخاد 

ی آدم غیر معمولی ک دوست نداره فضولی کنید تو کارش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اینکار منطقی نیس  ولی احتمالا اگر تمایل به برقراری ارتباط داشته باشه باید بری همون پاتوقت ...

من جدا میشم؟ زندگیم در اینده چی میشه؟

اگر از كسی متنفری،                                                از قسمتی از خودت در او متنفری؛                         چيزی كه از ما نيست نمی تواند افكار ما را آشفته كند ..
اگر ی کوچولو هم باز باشه با تلاش و تمرین ویسری چی ای دیگه میتونی کامل بازش کنی اذیت ک خب بعضی وقتا ...

میتونی بگی زمینمون کی فروخته میشه ؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
این بحثش خیلی خیلی طولانیه تو نمیتونی باهاش ارتباط برقرار کنی هیچ جوره اون الان تو یه دنیای دیگست و ...

آخه اون از مرده میترسید آمبولانس میدید فرار میکرد الهی بمیرم الان ک اینو می‌نویسم یاد ترسش میفتم چشام خیس میشه اشکم میاد می‌دونم افسردم ولی اینکه عشقه من پاره تن من از هرچی میترسید سرش اومدوالان فقط ی اسکلت زیر اون سنگ لعمتیه دیوونم میکنه میخام پیداش کنم ارومش کنم بگم مدرسه هر روز میرم پیشش میگم ببین من هستم نترسی ...حالا اگه بتونم ببینمش میتونم ارومش کنم اون همیشه تو غماش با من حرف میزد الان تک و تنهاس