2777
2789
خوابای از اینده ک بعدش عین همون اتفاق میوفته خبرای از اینده ذهن طرف مقابلمو میتونم بخونم  و. ...

وای یعنی کسی اینطورباشه یعنی امکان داره چشم سومش بازشه؟  

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خوابای از اینده ک بعدش عین همون اتفاق میوفته خبرای از اینده ذهن طرف مقابلمو میتونم بخونم  و. ...

نوع مدیوم ها باهم فرق داره 

من اجنه رو حس میکنم، حس شیشم قوی،خواب مرگ اطرافیان 

کم خواب میبینم چون زیاد نمیخابم و تمرکز ندارم

ی آدم غیر معمولی ک دوست نداره فضولی کنید تو کارش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احضار روح با چشم سوم ک نیست قشنگم ی ورد داره و باید بری پیش کسای ک بلدن من دیدم تو خود تهران ک با ا ...

E

دروغ چرا این راهم امتحان کردم طرف انقد سرش شلوغ بود انگار مطب دکتر بود گفتم خب پیش خوب کسی اومدم کلاهبرداری بیش نبود

نوع مدیوم ها باهم فرق داره  من اجنه رو حس میکنم، حس شیشم قوی،خواب مرگ اطرافیان  کم خواب ...

میتونی بگی زمینمون کی فروخته میشه؟

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
نوع مدیوم ها باهم فرق داره  من اجنه رو حس میکنم، حس شیشم قوی،خواب مرگ اطرافیان  کم خواب ...

وویی اجنه حس میکنی😨😨😨

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚

من فقط یبار رویای صادقه دیدم اونم پارسال بود وقتی ۴۰ روز پشت سرهم سوره یاسین میخوندم...کلا کم خواب میبینم

نکن بخدا خیلی بده ببین وقتی تو چشم سومتو باز کنی جن ارو هم میتونی ببینی جنای خبیثه دوست ندارن کسی بب ...

عشقم فوت شده دنبال ی نشونی از اونم خسته شدم دیگه حتی خوابشم نمی‌بینم واقعا کم آوردم 

اونجایی ک پاتوقمون بود ک پا نداشتم من دق میکنم برم ولی یادگاریش همیشه تو گردنمه

ببین اینکار منطقی نیس 

ولی احتمالا اگر تمایل به برقراری ارتباط داشته باشه باید بری همون پاتوقتون با نشونه ای که ازش داری 

چشماتو ببند و بهش فکر کن 

تو نمیبینیش اما شاید حسش کنی 

شاید شاید 

ببخشید میشه بپرسم چیکار کردی که چشم سومت فعال شده؟و اینکه اذیت نمیشی ؟

اگر ی کوچولو هم باز باشه با تلاش و تمرین ویسری چی ای دیگه میتونی کامل بازش کنی

اذیت ک خب بعضی وقتا اره اذیت میشم 

اگر هبچ نشدنه ای از چشم سوم فعال توی خودت نبینی و بخای بازش کنز بد میشه برات و اگر استباه کنی با دنیای ارواح و اجنه ارتباط میگیری و خیلی اتفاقی جالبی ررات نمیوفته

🖤صدای فریاد سکوتم ،قلب هامیشکند🤍
من فقط یبار رویای صادقه دیدم اونم پارسال بود وقتی ۴۰ روز پشت سرهم سوره یاسین میخوندم...کلا کم خواب م ...

رویای صادقه چیه