2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینروزا حال دلت گرفتس ی مدت دیگ دست از این کارات برمیداری و بقولی بلند میشی ایندتم مطمن باش خوبه ب ...

چجوری ایندم خوبه وقتی فقط توگذشتمم این روزا همش ب فکر یراهیم برای مردن توروخدا راجع ب این بگو نداینکه بخام زندگیم و تموم کن حس میکنم یچیم داره میشه توروخدا راجع ب این حسم بگو مرسی

چجوری ایندم خوبه وقتی فقط توگذشتمم این روزا همش ب فکر یراهیم برای مردن توروخدا راجع ب این بگو نداینک ...

تو هیچوقت خودتو نمیکشی چون جرعتشو پیدا نمیکنی بکنیم بخاطر خانوادت اینکارو نمیکنی این از این

زمان همچیو درست میکنه چند مدت دیگه حال دلت خوب میشه 

البته باید خودتم ب خودت کمک کنی

🖤صدای فریاد سکوتم ،قلب هامیشکند🤍
وجود تو برای این دنیا لازمه  همه ی کاینات تو رو دوست دارن تو نباشی یه تیکه ی پازل ناقص میمونه ...

مرسی کاش فقط ی نفرمثل تواطرافم بود چقد هضم دردا راحت تر میشد...ممنونم