2777
2789
آخه اون از مرده میترسید آمبولانس میدید فرار میکرد الهی بمیرم الان ک اینو می‌نویسم یاد ترسش میفتم چشا ...

چندسالته? 

چیشد فوت شد؟ 

ی آدم غیر معمولی ک دوست نداره فضولی کنید تو کارش
عشقم فوت شده دنبال ی نشونی از اونم خسته شدم دیگه حتی خوابشم نمی‌بینم واقعا کم آوردم 

ببین هیچ راهی نداره غیراز اینکه احضارش کنی ک اون بنده خدا روحش در عذاب قرار میگیره اگ بخوای از این راها وارد شی ولی من یادمه مامان بزرگم ی نمازایی میخوند ک خواب فلان کسو ببینه من دقیق نمیدونم چی میخوند

در ضمن باز کردن چشم سوم هیچ ربطی به این چیزا نداره عزیزم🌺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایکم کنید

🌸اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌸👇     لینک تاپیک های مفید🔗    ❤خدایا شکرت💚خدایا شکرت💚خدایا شکرت🌸لطفا کتاب خوب سراغ داشتید بهم معرفی کنید🤩🤩🤩🤩 دعای افزایش رزق و روزی👈یا رازِقَ الْمُقِلّینَ وَ یا راحِمَ الْمَساکینَ وَ یا وَلِیَّ الْمُؤْمِنینَ وَ یا ذَا الْقُوَّةِ الْمَتینَ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ اَهْلِ بَیْتِهِ وَارْزُقْنی وَ عافِنی وَ اکْفِنی ما اَهَمَّنی. ❤سلام بر حسین                                                                                    السلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسین❤یا ابوالفضل العباس ادرکنی💚یا رقیه💚یا علی اصغر🤩💚
آخه اون از مرده میترسید آمبولانس میدید فرار میکرد الهی بمیرم الان ک اینو می‌نویسم یاد ترسش میفتم چشا ...

به نظرم شما خیلی ناراحتی برو پیش مشاور تا از غم دلت کم بشه و کمکت کنه سنی نداری عزیزم تو باید زندگی کنی تقدیر این بوده خدا به دلت آرامش بده ولی خواست خدا رو قبول کن  و بزار عشقتم راه خودشو بره 

ی مدت اولیو داشتم شدیدا ادذیت بودم

منم نمیتونم الان بخابم

به قدری قویه که اگر خوابم باشم نزدیکم باشع متوجه میشم

اما دیگ نمیتونم از خواب بیدار بشم و وقتی بیدار میشم هیچی یادم نی

ازم کام میگیرع 

ی آدم غیر معمولی ک دوست نداره فضولی کنید تو کارش