2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ کسی؟  من چشم سومم کامل باز نیس اما خب نیمه بسته س تمرینی نکردم اما خودش بازه

حس میکنم شاید یک درصد بتونم با اینکار ی نشونی از کسی ک دیگه تو این دنیا نیست بدست بیارم

دنبال نابودی خودت نباش 

میدونم بعدش راه برگشتی وجود نداره حتی دونفر ک این کارو کردن از نزدیک دیدم میگفتن تهش تباهی و پشیمونن و حاضر نشدن راهنماییم کنن

چشم سوم...مربوط ب ماورا و یسری کارای خاصه ک با بازکردنش میتونی بهش برسی

اینجوریام نیس 

با چشم سوم فقط اجنه رو راحت میشه حس کرد 

حس شیشم قوی برای دیگران و اینکه گاهی خطرو حس میکنی همین و بس 

ی آدم غیر معمولی ک دوست نداره فضولی کنید تو کارش
اینجوریام نیس  با چشم سوم فقط اجنه رو راحت میشه حس کرد  حس شیشم قوی برای دیگران و اینکه ...

الان میتونی برای من حدس بزنی که من یا شوهرم آزمون قبول میشیم یا نه؟

چرا  افسرده ایی؟    

عشقم تموم زندگیم چند ماهه ک دیگه نیست ..رفت پیش خدا ولی بی معرفت بیارم ب خوابمم نیومد حتی ‌‌‌‌‌..ولی من دنبال یراهیک ک پیداش کنم آخه اون موقع هم ک قهر میکردیم یوقتایی من نازشو می‌کشیدم میگم شایدم الان قهره منتظره من برم دنبالش

حس میکنم شاید یک درصد بتونم با اینکار ی نشونی از کسی ک دیگه تو این دنیا نیست بدست بیارم

آدمایی که چشم سوم فعال دارن از اولم متمایز هستن و کاری برای باز کردنش نکردن 

نخاه اینکارو کنی چون ظرفیتش رو نداری 

بجاش برو سراغ کسایی که چشم سوم دارن و ازشون بخاه که کمکت کنن ولی خودت کاری نکن که چشم سوکت تحریک بشه چون واقن آسیب میبینی

ی آدم غیر معمولی ک دوست نداره فضولی کنید تو کارش
عزیزم میشه دقیقابگی دنبال چی هستی شاید بتونم کمکت کنم

عشقم فوت شده من حتی تو این هشت ماه خوابشو ندیدم ولی تواین هشت ماه هرروز رفتم سرخاکش شاید ببینه دلش ب رحم بیاد ی نشونی ی خوابی..حالا ک اون نمیاد میخام ی راهی پیدا کنم لااقل چیزی ازش بفهمم حسش کنم یا هرچیزی