2777
2789
عشقم فوت شده من حتی تو این هشت ماه خوابشو ندیدم ولی تواین هشت ماه هرروز رفتم سرخاکش شاید ببینه دلش ب ...

روحش شاد.چرا میخوای ازش اطلاعات بدست بیاری و حسش کنی؟بخاطر دلتنگیه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشقم فوت شده من حتی تو این هشت ماه خوابشو ندیدم ولی تواین هشت ماه هرروز رفتم سرخاکش شاید ببینه دلش ب ...

😥😥

تل داری؟ 

اینکار خیلی خطرناکه ولی ویس های احضار روح رو برات میفرستم. 

فقط گوش بده کاری ام نکن اوکی؟ 

ی آدم غیر معمولی ک دوست نداره فضولی کنید تو کارش
آدمایی که چشم سوم فعال دارن از اولم متمایز هستن و کاری برای باز کردنش نکردن  نخاه اینکارو کنی ...

آخه کمک نمیکنن توضیح نمی‌دن فقط میگن تو این بازی وارد نشو

یعنی روح و نمیشه؟

من روح حس نکردم تاحالا 

اصن حس نکردم اما اجنه رو دیدم و خیلی حس کردم. 

روح به انرژی خیلی بالایی نیاز داره 

ماهایی که مدیوم هستیمم این توانایی رو نداریم 

روحش شاد.چرا میخوای ازش اطلاعات بدست بیاری و حسش کنی؟بخاطر دلتنگیه؟

خیلی دلم تنگ شده خیلی تنها شدم خیلی...کلی سوال دارم ازش...اصلا اگه ببینم قول میدم سوال کنم فقط نگاش کنم فقط ببینم حس کنم نمیخام فکر کنم تنها راه مرگمه دارم واسه دووم آوردن ب همچی چنگ میزنم ک کاری نکنم ب خونوادم آسیب برسه

آخه کمک نمیکنن توضیح نمی‌دن فقط میگن تو این بازی وارد نشو

خب وارد نشو 

بی پرده بهت میگم تهش جنونه

تو هیچوقت قادر به احضار عشقت نمیشی 

اما بجاش ارواح خبیث رو جذب خودت میکنی 

به خاطر خودت میگن تو الان دلتنگی داری راه رو اشتباه میری بخدا عشقتم راضی نیست خودتو تو دردسر بندازی& ...

شاید اون این قدرتو هنوز ندارم ک ازمن خبر بگیره من اینجوری فکر میکنم ولی چجوریه بقیه خوابشومیبینن منکه انقد بهش نزدیک بودم هیچی ب هیچی

عشقم تموم زندگیم چند ماهه ک دیگه نیست ..رفت پیش خدا ولی بی معرفت بیارم ب خوابمم نیومد حتی ‌‌‌‌‌..ولی ...

فکر کنم تو مفاتیح بود یا توی گنجینه معنوی دعایی بود برای خواب دیدن  رفتگان، خدا بیامرزتش، براش قرآن بخون  هدیه کن به روحش ، براش خیرات به فقرا بده خودش میاد به خوابت، خدا بهت صبر بده، راهی که همه میرن، توکلت به خدا باشه ، ایمانت رو حفظ کن از شر وسواس شیطان

لطف انچه تو اندیشی... حکم انچه تو فرمایی