2777
2789

این کارهاش باعث شده بدتر پرو بشن و پرتوقع 

سر جهاز هم همین شد سر هر چیزی 

مادرم سیسمونی خیلی خوبی خرید تشکر که بلد نبودن یکیش میگفت کمه مادرشوهرم دعوا میکرد چرا از من اجازه نگرفتن که میارن 😑

من اصلا دلم نمیخواد خانوادم چیزی بدن به ما 

مامانم ولی دائم خرجم میکنه اینارو بدتر پرو میکنه 

دیگه یه پلاک خریده بود مامانم ۳ گرمی حداقل بود قبلا که سر سیسمونی بده نزاشتم من 

بعدش هم پولی داشت داد زنجیر گرفت اونم باز ۳ ۴ گرم بود بعد گفت باهم تو تولدش میدم 

بابام یه طلای کوچیک خریده بود براش پدر و مادرم جدا شدن 

خلاصه من رفتم خونه بابام پاگشا کم داد نامادریم پول داد ۶۰۰ 

بابام وضعش خیلی خوبه ولی خب توقعی نیست 

بعد مادرشوهرم دو روز بود قهر میکرد که نرید اومدیم قهر بود بعدش اومد پرسید چی دادن گفتم اینقدر دادن 

آنقدر تیکه انداخت که بابابزرگ من به من فلان چیزو داد چقدر کم دادن و ....

دیگه مامانم از حرص این زنیکه برداشت اون پلاک و زنجیرو داد بهش 

خیلی اعصابم خرده چون میدونم تو تولدش هم خیلی تو خرج میوفته باز 

به شوهرم گفتم مادرم طلا داد گفت مگه تو تولدش نمیخواست بده بعد به شوخی پرو پرو برگشت گفت اشکال نداره تو تولدش موتور میخره براش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مامان شما چرا هیچی نخریده 

میگفتی دارن لطف میکننن میدن وظیفشون نیست 

باید جواب مادرشوهرت رو بدی که حدشون رو بدونه

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

بگو مامان شما چرا هیچی نخریده میگفتی دارن لطف میکننن میدن وظیفشون نیست باید جواب مادرشوهرت رو بدی که ...

یدونه کادو داده فقط و یه قربونی 

خب خانواده منم کادو داده بودن 

چیزی هم بگم تا سالها میخوان بگن عروسه پرتوقع هرچی میدیم باز میخواد

ی جا سپاری دادن و قطع کنید تا این طور حرص نخورید فردا خونه و ماشین میخوان

همینا برای داماد تا‌ کمر خم میشن ، بعد برای عروسشون میشن مثل مادرشوهره و این چرخه ادامه داره 

مگه اینکه از ونجا برن یه خونه ی مستقل

پرسيد چي دادن؟ ميگفتي وظيفه ندارن و هر چي دادن دستشون درد نكنه! چرا اينقدر راحت جواب ميديد؟ چرا حريم ...

خب من از رسم و رسومات سر در نمیارم بخدا حتی نمیدونستم چیزی میدن فکر میکردم فقط زن بابام لطف کرده داده و زیادم هست چه بدونم 

یدونه کادو داده فقط و یه قربونی خب خانواده منم کادو داده بودن چیزی هم بگم تا سالها میخوان بگن عروسه ...

ن نمیگن باز اگه تکرار کرد حرفش رو بگو که هر کی هر چیزی میده لطف میکنه  بگو خانواده ام بیشتر از وظیفشون بهمون لطف کردن

دختر بگوووو بخدا بگی میشینننن سرجاشون نگی بدتر میشن 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

همینا برای داماد تا‌ کمر خم میشن ، بعد برای عروسشون میشن مثل مادرشوهره و این چرخه ادامه داره مگه این ...

متاسفانه همه به داماد سواری میدن و پروش میکنن

الان مامانم کارش شده خرج کردن واسه ما و میگه از شوهرت نخوا فقط خرج کردن نیست یبار تا حالا بهش اخم نکرده 

حتی بابام احترام میزاره بهش با وجود همچی 

اگه دوبار رو ندن وضع من این نمیشد