2777
2789
عنوان

بچها بنظرتون باردار میشم؟

447 بازدید | 32 پست

من الان نمیخوام اقدام کنم چون زوده و اوایل زندگیمه ولی تخمدان پلی کیستیک دارم

پریودام منظمه

همه چی اوکیه

ولییی موی زائد زیاد در میارم این ممکنه باعث ناباروریم بشه؟

کسی بوده مثل من باشه و باردار شده باشه؟

اره من 

بعد بارداریتم موهای زائدت کم میشه

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من  بعد بارداریتم موهای زائدت کم میشه

وای توروخدا؟ ممنونمم میگم که من الان نمیخوام باردار شم ولی همش استرس افتادم اگه با این موی زایدو اینا بچه دار نشم چیکار کنم

اقدامم کنی نمیشی الان چون پلی کیستیک تمومه تخمدوناتونو پر کرده و هورموناتون نامنظمه 

الان برو تحت نظر ک دکتر درمانتو شروع کنه

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️
وای توروخدا؟ ممنونمم میگم که من الان نمیخوام باردار شم ولی همش استرس افتادم اگه با این موی زایدو این ...

ن عزیزم چیزی نیست نگران نباش 

برای موی زائدم دکتر چیزی جز قرص ضد بارداری نمیده 

ک خودت میتونی بدون نسخه تهیه کنی و مصرف کنی 

منم دو دوره ۳ ماهه مصرف کردم بلافاصله بعد قطع قرص باردار شدم پسر بود 

الان تازه ی دخترم ب دنیا اوردم حدود یک هفتس

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 
اقدامم کنی نمیشی الان چون پلی کیستیک تمومه تخمدوناتونو پر کرده و هورموناتون نامنظمه  الان برو ...

چرا میترسونیش!!!!!!!من پلی کیستیک بودم هیچ 

تنبلی هم داشتم 

اما خیلی زود باردار شدم 

بچه دومم تازه ب دنیا اومده

دکتر میری قرص میدن حل میشه

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

عزیزم نگو الان زوده الان وقتش نیس هیچ مشگلی هم ک نباشه بین زن وشوهر باز چندین ماه طول میکشه ک بارداری رخ بده درهرسیکل فقط بین20تا35درصداحتمال بارداری هس پس اگه همسرتم موافقه ان شاالله ب زودی اقدام رو شرو کن چون ب خاطرپلی کیستیک بودن ممکنه چندین ماه طول بکشه

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

اقدامم کنی نمیشی الان چون پلی کیستیک تمومه تخمدوناتونو پر کرده و هورموناتون نامنظمه  الان برو ...

یعنی بخاطر همین موهای زائد هورمونام نامنظمه؟ یا نه این چیزی نیست ؟ چون تنها نشونه پلی کیستیکم همین موهامه