2777
2789
عه دوست عزیز ببخشید من اشتباه دیدم. شرمنده. 🙈🙈🙈🙈جهیزیشم دوسه سال پیش نزدسک هقتصد, هشتصد شد. خیلی ...

جهیزیه اشم پس خیلی خفن بوده اونم تو ارزونیا این قیمت شده

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ
همین بگو اگه میخوان پز بدن مستاجری دخترش خیلی تو ذوق میزنه بعد بچه در حال رشده به چه کارش میاد بجاش ...

چی بگم والا. من خودم عاشق خریدای پرزرق و برقم اما ن ب,  هرقیمتی. هرچقدم پدرم داشته باشه دوس ندارم بخرم. البته مام انقد نداریم اما داشته باشم نمیزارم بخرن. من و همسرم بچه میخایم اونا پوستشون کنده شه؟ من اگه خانواده شوهرم بد نمیدونستن اصلا نمیزاشتم ی, حورابم بخرن برا بچه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با بیست تومن میشه جمعش کرد یعنی؟ 

برودیجی کالاقیمتاروببین کالسکه از۹۰۰هزارتومن تا۲۷میلیون هست پس یعنی ۳ ۴تومن پول کالسکه کریرمیدی ده تومن سرویس چوب ۶تومن لباس چرانشه

متاهل و عاشق
همین بگو اگه میخوان پز بدن مستاجری دخترش خیلی تو ذوق میزنه بعد بچه در حال رشده به چه کارش میاد بجاش ...

اره واقعا 

طلا و سکه به جاش میدادن چه خبره اخه پول پنج تا سیسمونی خوبه 

البته هرکی سبک زندگیش متفاوته

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ
برودیجی کالاقیمتاروببین کالسکه از۹۰۰هزارتومن تا۲۷میلیون هست پس یعنی ۳ ۴تومن پول کالسکه کریرمیدی ده ت ...

اره خودمم چک میکنم کالسکه دلیجان ۳تومنیش و پسند کردم 

ولی مثلا با سرویس خواب 

لباساش 

روتختی و رخت خواب 

و بقیه چیزاش بنظرم کم بیاد

چی بگم والا. من خودم عاشق خریدای پرزرق و برقم اما ن ب,  هرقیمتی. هرچقدم پدرم داشته باشه دوس ندا ...

من خودمم موقع خرید جهیزیه همه چی سبک برداشتم بجاش بابام تو خرید خونه کمک کرد گفتم وسیله خونم میتونیم خودمون بخریم ولی خونه نه 

تو به خفنی بقیه کار نداشته باش ظاهر زندگیشونه چه میدونیم چه مشکلاتی دارن بنظرم چیزای واجبات بنویس هم ...

اره من سره جهیزیه فقط واجب هارو گرفتم 

ولی وسایل تو چشم و خوب برداشتم 

عذرخواهی میکنم خیلی ببخشید پس اگه خونه نداره خریته این همه واسش چیزمیزگرفتن میدادن خونه میخریدن واسش ...

اره بابا افتابه لگن هفت دست شام و نهار هیچی. خخخخ

تازگیا جهاز خریدی؟ خدا بداد پدر مادرا برسه ک الان ی, یخچال الجی 70/80 تومن شده. خدایی وام ازدواج دیویست تومنم بشه باز کمه

من خودمم موقع خرید جهیزیه همه چی سبک برداشتم بجاش بابام تو خرید خونه کمک کرد گفتم وسیله خونم میتونیم ...

خداروشکر دستشون درد نکنه