2777
2789
مگه جهیزیه داشت میداد 

وای خخخخخخ پولدارن زیادی. دیگ باید یجوری پز پولشونو بیان. تازه دخترش مستاجره .بخدا پوله سیسمونیو میدادن بهشون نیزاشتن رو پولشون ی وام میگرفتن خونه میخریدن بهتر, بود

گفتم معمولی۱۵متوسط۳۰عالی۵۰ و معقول هم گفتم کسی که۲۵۰تومن سیسمونی بده پس حتماجهیزیه دومیلیاردی داده و ...

موافقم 

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بستگی ب خریدت داره. سیسمونی منو ببین تایپیکم هست ب نظر خودم چیز خاصی نخریدم. ولی در حد 18 تومن در اومد. 

مثلا تختشو از تولیدی حاشیه شهر خریدم شد 2.وخورده ای

سرویس کالسکه روروئکشو خریدم شد نزدیک 2 تومن

بقیه شم از تولیدیا خریدیم بااین حال نزدیک 18 شد

مااز تبار بغضيم آسودگی روا نیست... 
وای خخخخخخ پولدارن زیادی. دیگ باید یجوری پز پولشونو بیان. تازه دخترش مستاجره .بخدا پوله سیسمونیو مید ...

چقدر تجملاتی

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ
خودتون تهیه کردین کامل یا فقط در حد نیاز ؟ 

من عربم عزیزم .عربا رسم سیسمونی یا جهزیه ندارن اصلا.همش ب عهده ی مرد .حالا خانواده دختر اگ دوستداشتن طلایی چیزی میدن هدیه .البته اگه رسم بود هم نمیزاشتم بخرن گناه دارن خب

گفتم معمولی۱۵متوسط۳۰عالی۵۰ و معقول هم گفتم کسی که۲۵۰تومن سیسمونی بده پس حتماجهیزیه دومیلیاردی داده و ...

عه دوست عزیز ببخشید من اشتباه دیدم. شرمنده. 🙈🙈🙈🙈جهیزیشم دوسه سال پیش نزدسک هقتصد, هشتصد شد. خیلی فامیل دورن من عکس خونشو دیدم. نبابل دلت خوشه ها پسره خونه نداره ک. ی دیویست متری رهن کرده. پدر زنه خیلی پولداره و ی, دختر بیشتر نداره

بستگی ب خریدت داره. سیسمونی منو ببین تایپیکم هست ب نظر خودم چیز خاصی نخریدم. ولی در حد 18 تومن در او ...

عزیزم کی این قیمت دراومد؟.. 

وای خخخخخخ پولدارن زیادی. دیگ باید یجوری پز پولشونو بیان. تازه دخترش مستاجره .بخدا پوله سیسمونیو مید ...

همین بگو اگه میخوان پز بدن مستاجری دخترش خیلی تو ذوق میزنه بعد بچه در حال رشده به چه کارش میاد بجاش برای بچه طلایی پس اندازی میکردن بهتر بود 

عه دوست عزیز ببخشید من اشتباه دیدم. شرمنده. 🙈🙈🙈🙈جهیزیشم دوسه سال پیش نزدسک هقتصد, هشتصد شد. خیلی ...

عذرخواهی میکنم خیلی ببخشید پس اگه خونه نداره خریته این همه واسش چیزمیزگرفتن میدادن خونه میخریدن واسش من جهیزیم شد۴۰۰تومن تازگیاهمه چیزهم کره ای مارک گرفتم

متاهل و عاشق