2777
2789
نه عزیزم فکر نکنم ۱۰۰ میلیون بشه  فوقش ۵۰ میلیون شک دارم اصلا یادم نمیره کاره مادرشوهرم مامانم ...

منم بودم ناراحت میشدم بالاخره یک کادو خوب باید میدادن 

بعدش که ندادن هیچی چرا فرق میزارن 

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوست دارم تو یه مغازه برم همه چیزش شیک باشه اونجا همه خریدام انجام بدم 

تو کرونا محدودیت رفت و امدم هست خطرناکهسعی کن اینترنتی خریداتو کنی

خدای مهربونم کمکم کن بزودی مادربشم ❤️خدای بزرگم منو زودی به آرزوهام برسون 🙏 مااااچ
منم بودم ناراحت میشدم بالاخره یک کادو خوب باید میدادن  بعدش که ندادن هیچی چرا فرق میزارن

منم ناراحت شدم هیچوقت یادم نمیره به مادرشوهرمم گلایشو کردم برگشت گفت فرق گذاشتن نیست برای اون داشتم گرفتم برای این نداشتم دیگه خجالت کشیدم بگم چرا چند ماه بعده تولد دختر رفتی ۷ میلیون دادی النگو

منم ناراحت شدم هیچوقت یاد نمیره به مادرشوهرمم گلایشو کردم برگشت گفت فرق گذاشتن نیست برای اون داشتم گ ...

چه میشه کرد دیگ 

ولی حق داری 

خیلی بهش فکر نکن 

خودت اذیت میشی