2777
2789
عنوان

بدون ازدواج میشه خوشبخت شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 72 پست
بلع عزیزم👌💚 اما خب تنهایی بهتر از یه قصه پردرد و بغرنج

بستگی داره به هر کس دیگه 

منم خودم این تنهایی رو ترجیح میدم مگر اینکه واقعاً سر وکله یه آدم درست و حسابی تو زندگیم پیدا شه

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
من فقط یه چیز رو میدونم که هم ایران دیدم هم تو قلب منهتن، شما موفق ترین زن مجرد هم که باشی وقتی عصبا ...

خو بذا بگن ما هرکارم کنیم ذهن داغون خیلبا رو نمیتونیم عوض کنیم متاهلم باشی میگن حتما دیشب با شوهرش دعوا کرده 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از دور شاید خیلی ها خوشبخت به نظر میان ولی واقعیت یه زندگی معمولی یا بعضی ها هم بد دارن من خودم خیلی ...

هر دختری هم که تنهاس و از دور موفقه ممکنه خوشبخت نباشه!  

خوشبختی یک حسه فقط 

بعضیا دنیا رو هم داشته باشن بازم حس خوشبختی ندارن 

ابجیم میگه اصلا دوسش ندارم ،به خاطر بچم پاش موندم 

و چقدررررررر زیادن خانمهایی که به خودشون ظلم میکنن فقط به خاطر بچه☹️😔

تو ذهنمون کردن مادر باید بسوزه و بسازه و بچه همیشه براش اولویت باشه😕

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

ببین خواهرم.منی ک این حرفارو میگم خودم دوم دبیرستان ازدواج کردم.الان ۸سال.ینی تو اوج جونی و رفیق بازی.ولی اصلا پشیمون نیستم.با این حال سختی های خودشم داره.

مگه دوران مجردی ی وقتایی از همه چی سیر نمیشی وقتی حرصت در میاد.تو متاهلی هم همینه.من هم تونستم ادامه تحصیل بدم.تازگیا باردار شدم.تازه با مادرشوهر میشینم.واقعا زندگی کردن سختیای خودش رو داره.

ولی ابجی بدون ک خدا همسر را مایه ارامش قرار داده.اگر شخص مناسب هست ازدواج کن نزار ب ۴۰سالگی برسی پشیمون شی.الان همکارای خواهرم سرهنگ تمام هستن فقط دنبال ی شوهر خوب تو این سنن.الان تازه پشیمونن.

ادم همیشه مدر مادرش زنده نیست.

من همانطور ک سختی داشتم.خیلی جا خوب بود ک شوهر داشتم و پیشم بود.

ازدواج مایه ارامش فقط کافیه از هم راضی باشیم .. ب ی زندگی ساده قانع باشیم

پدرم کاش میشد ز از این دایره پرواز کنم مثل ان شبنم یخ بسته روی گل های سپید در تو تبخیر شوم.پدر نازنیم روحت شاد.همیشه تو قلبمی.خیلی زود از پیشم رفتی خیلی زود یتیمم کردی.مادرمو تنها گذاشتی .حیف بزرگ شدن دخترتو ندیدی،درس خوندنشو ندیدی،عروسی شو ندیدی،مادر شدنمو ندیدی.همش برام حسرت شد تا قیامت،هیچ چیز و هیچ کس برام تو نمیشه.من همون دختر کوچولوتم بابا.التماس دعا برا منم دعا کن.دیدار تا قیامت   باباجونم دعا کن خدا ی پسر ک همه اخلاقاش عین خودت باشه بهم بده.و اسم خودتو روش بزارم.                                                            ۴ اردیبهشت فهمیدم عشقم ک تو دلمه دختر.خدایا شکرت بابت سالم بودنش.ب حق علی عاقبت ب خیر شه
خو بذا بگن ما هرکارم کنیم ذهن داغون خیلبا رو نمیتونیم عوض کنیم متاهلم باشی میگن حتما دیشب با شوهرش د ...

واااااای دقییییقا

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
و چقدررررررر زیادن خانمهایی که به خودشون ظلم میکنن فقط به خاطر بچه☹️😔 تو ذهنمون کردن مادر بای ...

اخه تو فامیل ما طلاق نیست اصلا ،شوهرش هم اذیتش نمیکنه ،فقط سر کار نمیره

دقیقا ،اونایی که به شدت موافق ازدواج وفرزند اوری هستند ،حتی ندیدم یک درصدشون به از دست دادن همسر یا ...

اخه من دور برم خیلی بودن طرفشونو از دست دادن.فقط دو نفرشون ازدواج کردن.زندگی غیر قابل پیش بینیه.نمیتونی به هوای اینکه تنها باشی ازدواج کنی وتضمین باشه تنها نمونی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

هر دختری هم که تنهاس و از دور موفقه ممکنه خوشبخت نباشه!   خوشبختی یک حسه فقط  بعضیا دنیا ...

منم نمیگم ازدواج بده

ولی به نظرم اگه انتخابت غلط از آب دربیاد بدبختیت تو متاهلی خیلی بیشتره تو مجردی یه تنهایی وجود داره و تمام تنها حس منفیت میشه این ولی تو متاهلی همه چیزت میره

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏