2777
2789
عنوان

بدون ازدواج میشه خوشبخت شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1122 بازدید | 72 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و چقدررررررر زیادن خانمهایی که به خودشون ظلم میکنن فقط به خاطر بچه☹️😔 تو ذهنمون کردن مادر بای ...

توی ذهن نیست حس مادری توی ایران خیلی قویه و البته کاری به درست و غلطش ندارم ولی مسئولیت پذیری در قبال بچه باید باشه از هر دو طرف حتی با وجود طلاق

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏

ببین استاتر سعی کن اول به خودشناسی برسی و بدونی هدف هات چین بعد در مورد ازدواج فکر کن و تصمیم بگیر

این خودشناسی خیلیییی مهمه

مثلا خود من چون واقعا اهل گذشت و فداکاری نیستم

میدونم ازدواج کردنم اشتباهه چون این دو اخلاق لازمه یه زندگی مشترکه 

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید

استارتر دخدرم ما اینجا داریم گل لگد میکنیم رفتی تاپیک اپیلاسیون زدی

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

توی ذهن نیست حس مادری توی ایران خیلی قویه و البته کاری به درست و غلطش ندارم ولی مسئولیت پذیری در قبا ...

دقییییقا من موافقم حس مسولیتم

چون اون بچه به خواست خودش نیومده 

ولی قرار نیس یه خانم حق زندگی کردن رو از خودش بگیره 

تو ایران از زمان مامانبزرگ هامون به ذهن همه تزریق کردن

زن باید بسوزه و بسازه و از خودش بگذره و فلان و فلان که کاااااملا اشتباهه

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
استارتر دخدرم ما اینجا داریم گل لگد میکنیم رفتی تاپیک اپیلاسیون زدی

😂😂😂😂😂

بستگی داره به هر کس دیگه  منم خودم این تنهایی رو ترجیح میدم مگر اینکه واقعاً سر وکله یه آدم در ...

بله اما خب ادم درست حسابی خیلی کم شده عزیزم همه اولش درست حسابین یعنی نمیشه کسیو کلا شناخت تا اینکه واردش بشی اون موقع متوجه میشیم کاش بهترین ها بشه👌

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت