2777
2789
عنوان

بدون ازدواج میشه خوشبخت شد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 72 پست

من فقط یه چیز رو میدونم که هم ایران دیدم هم تو قلب منهتن، شما موفق ترین زن مجرد هم که باشی وقتی عصبانی بشی و زیر دستتو توبیخ بکنی، هر چند به عدالت همه پشت سرت میگن انقدر مجردی بش فشار آورده مریض شده!!! لعنت به این طرز فکر

❤ 🇵🇸❤ ، منتظر آقا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک در صد ممکنه تو متاهلی طرفت خیلی خوب باشه تا خوشبت شی منم هم نظر شمام ولی یه عیب بزرگ مجردی هم تنه ...

کی گفته یک درصد احتمال خوشبختی هست ؟ 

یعنی از متاهل های اطراف شما یک درصدشون خوشبختن ؟ 

یک در صد ممکنه تو متاهلی طرفت خیلی خوب باشه تا خوشبت شی منم هم نظر شمام ولی یه عیب بزرگ مجردی هم تنه ...

بلع عزیزم👌💚 اما خب تنهایی بهتر از یه قصه پردرد و بغرنج

من تمام هستیم را در نبرد با سرنوشت " در تهاجم با زمان آتش زدم ، کشتم" من بهار عشق را دیدم ولی باور نکردم " یک کلام در جزوه هایم هیچ ننوشتم " من زمقصد ها پی مقصودهای پوچ افتادم " تا تمام خوبها رفتند و خوبی ماند در یادم "  من به عشق منتظر بودن همه صبر و قرارم رفت . بهارم رفت . عشقم مرد . یارم رفت

باور کن مردا هم انقدی تنهایی تو پر نمیکنن فقط یه نفر هست🤣ممکنه هست فوت کنه یه طرف به‌هر حال بازم‌تنها میشن .ا

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من فقط یه چیز رو میدونم که هم ایران دیدم هم تو قلب منهتن، شما موفق ترین زن مجرد هم که باشی وقتی عصبا ...

☹️☹️☹️چه بد

وانوشه جانم کجایی🥺هر وقت دلت گرفته بود بگو برات ایه الکرسی بخونم. خیلیییی التماس دعا دارم ازتون.صلوات به نیت حاجت روایی همه :  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.                    اگه میتونی برام یه چهارقل بخون و دعا کن به سه تا آرزوم برسم❤️                  متن سوره هایی که پست میکنم رو راحت کپی کنید😆من کی باشم که بخواید ازم اجازه بگیرید🙏🏻فقط من دعا کنید
اره والا فقط باعث پیری و حس افسردگین

من ابجیم با ی پسر دوست شد ،خونواده پسره با التماس ابجیمو خوایتگاری کردن چون بابام نمیداد،پسره هم عاشق بود بدجور ،الان سر کار نمیره ،ابجیم خودش مجبور شده بره سرکار 

کی گفته یک درصد احتمال خوشبختی هست ؟  یعنی از متاهل های اطراف شما یک درصدشون خوشبختن ؟

از دور شاید خیلی ها خوشبخت به نظر میان ولی واقعیت یه زندگی معمولی یا بعضی ها هم بد دارن من خودم خیلی وقتا فکر میکردم فلانی چقدر خوشبخته بعد یه بار که سر درد و دلش باز میشد میدیدی چه خبره هر زوجی که دارن با هم زندگی میکنن صرفاً خوشبخت نیستن.

لطفاً برای سلامتی خانوادم یه صلوات بفرستید 🙏
من ابجیم با ی پسر دوست شد ،خونواده پسره با التماس ابجیمو خوایتگاری کردن چون بابام نمیداد،پسره هم عاش ...

بیا بنده خداااا خدا خودش کمکش کنه چه سخت

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
باور کن مردا هم انقدی تنهایی تو پر نمیکنن فقط یه نفر هست🤣ممکنه هست فوت کنه یه طرف به‌هر حال بازم‌تن ...

دقیقا ،اونایی که به شدت موافق ازدواج وفرزند اوری هستند ،حتی ندیدم یک درصدشون به از دست دادن همسر یا فرزندشون فکر کنن🤔

متاهلی یا مجردی هیچ کدوم ضامن خوشبختی و بدبختی نیستن 

کسی که می خواد متاهل بشه باید باید و باید شخصی که انتخاب می کنه درست باشه . از همه لحاظ بررسی کنه و بعد ازدواج کنه 

خیلی ها هستن که خیلی خوشبختن و خیلی ها عمیقا بدبخت 

که اینم بستگی به انتخاب داره 

مجردی یک عیب بزرگ داره که تو پست قبل گفتم 

تنهایی 

بعد از یک سنی همه خانواده خودشون و دارن و دوستان و اقوام کم کم سرگرم زندگی خودشون میشن 

آدم تنها می مونه 

چجوری میگین خوشبختن؟ شما که جای اون آدمایی که ازدواج نکردن نیستین! شاید شرایط ازدواج نداشتن وگرنه ازدواج میکردن..بعد ی سوال ..ببخشید میپرسما نیاز ج رو چکار میکنن؟ به هرحال برای هر آدمی طبیعیه..

تو همه زندگیا مشکل هست.ولی من به شخصه مجردی رو‌ترجیح میدم.با وجود اینکه الانم مستقلم.ولی روحیم مناسب مجردی بیشتره.فقط و فقط حس خودت مهم خوب! فکر کن.مخصوصا اکثر دختر پسرای امروزی تعهد و پختگی ازدواجو ندارن

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷