2777
2789
عنوان

کاش همه مردایی که دل میشکنن امشب زندگی پس از زندگی رو میدیدن.

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 56 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شبی جلو شوهرم‌زدم‌ این شبکه رفت پتو برداست تو اتاق خوابید😐🤣

شوهر من زیر پتو بود اونجا فهمید این برنامه س سرشو از زیر پتو اورد بیرون توی سکوت نگاه میکردو خوابید . من ک امروز دیده بودم مخصوصا زدم اون بشنوه

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
شوهر من زیر پتو بود اونجا فهمید این برنامه س سرشو از زیر پتو اورد بیرون توی سکوت نگاه میکردو خوابید ...

آره منم اتفاقا دیده بودم .ولی پاشد رفت .هردفعه هم‌بمن میگه یه این برنامه رو میبینی

آره منم اتفاقا دیده بودم .ولی پاشد رفت .هردفعه هم‌بمن میگه یه این برنامه رو میبینی

من امروز اون پسر مشهدیه رو از اول زدم دید خیلی خوشش اومد اما امشبیه هی میگفت گرگ من خودم لجم گرفت ازش اون ولی چیزی نگفت 😂

عاقل همه را به پشم خود بسپارد 😹😇
۱ونیم شب تکرارشو داشت ندیدی؟بزن تحربه آقای عظیمی در زندگی پس از زندگی. فردا ۱ونیم ظهر تکرارش داره

یک ونیم داشتم یخچال تمیز میکردم‌آی ام کوزت ☹الان ببینم تا فردا میترکم خخخ مرسی عزیزم

لایک نکنید