2777
2789
عنوان

دخترای متولد 87

442 بازدید | 47 پست

خاستگار دارین؟؟؟؟؟؟؟

من خاستگار سنتی زیاد داشتم ینی مثلا از اینا ک مادرشون دنبال دخترن و مادراشون منو خاستن 

ولی خاستگاری ک طرف خودش منو ببینه بپسنده یدونه داشتم 

توروخدا نگید چ سمی میدونم زوده ولی شبا فکرای سمی میاد سراغم 

حس میکنم اینک ندارم یچیزیم کمه 

عااااااااااااااا

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عا؟

تو اینستاست هیچی تو کلیپا میگه عاااااااا عاااااااا

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

خوب این افکار طبیعی است اصلا هم عجیب نیس طبیعت آدم همین طوری فکر میکنه درست مثل شما ....حق داری والله ...شاد و سالم باشید......‌

مرد،it,s good to be important ..but it,s  more important  to be good....

عزیزم سم نیست اسید 

من یادمه سن سال شما بودم هدفم درس کنکور بود بعد که خداشکر شاغل شدم دنبال این بودم هم مسیر مناسب پیدا کنم 

ببین خواهرانه میگم اونقدر موفق شو پیشرفت کن که انتخاب کنی نه انتخاب بشی .من ۲۵ سالمه و نامزدم و با دوست پسرم هم ازدواج کردم 

جناب ۱۷ سالته فکر این چیزایی به جای درس و آینده؟

اخه چ ربطی دارهههههههههههههه

این همش یه فکره ک از کمبود اعتماد ب نفس من نشات میگیره هیچ ربطیم ب اینک من ب فکر اینده نیستم نداره بشدت درسخونم ب قول شما ب فکر ایندم ولی این افکار دست خود ادم نیس .برا منک واقعا یر ارادیه