2777
2789

اصلا دوست ندارم این کارو انجام بده هر سری این کارو میکنه هر سری 

شوهرم عین دسته گل میمونه بهترین زندگی رو واسم ساخته بخاطر مامانش از زندگیم گاها بدم میاد 

میاد راجب همه چیه خونم نظر میده 

هیچ چیزو نمیپسنده واسه همه چی ایراد میگیره همه چیییی مبلتو چرا این رنگی خریدی فرشت چرا فلانه به فلان جای تونت فلان چیز بخر جای وسایلتو فلان جور عوض کن بچه رو اینطوری کن اونطوری کن بکوب میگه یه ثانیه هم مکث نداره تند تند در حال ایراد گرفتنه هی میگه به بابات بگو فلان چیز بخره دیگه بابامم خیلی حمایتمون کرده ها چون همش بهمون لطف داشته این گشنه هی میگه بیشتر و بیشتر باید بده بخره بیاره 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو باشه و کار خودتو بکن

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

بخاطر شوهرت بیخیال واکنش شو عزیزم 

میدونم خیلی سخته ولی مادر شوهرتو لج ننداز ک ی موقع بره صد تا بذاره روش به شوهرت دروغ بگه بحثی چیزیتون بشه خدایی نکرده 

گاهی وقتا سکوت بهترین گزینس

دیر که: کیم دیرده که منن یاغی اولانگ سن؟ 

بگو باشه و کار خودتو بکن

نمیتونم حرص میخورم میگم باشه هی یه چیز دیگه درخواست میکنه میگه من باید یادت بدم زندگی کردنو همونجور که مادرشوهر من یادم داده شوهرمم میگه اهمیت نده به حرفاش اصلا گوش نده بگو به خودمون مربوطه ولی من نمیتونم تودش باشه جوابشو میده من تنها باشم حرص میخورم خودخوری میکنم چیزی نمیگم

راش نده

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
بخاطر شوهرت بیخیال واکنش شو عزیزم میدونم خیلی سخته ولی مادر شوهرتو لج ننداز ک ی موقع بره صد تا بذاره ...

شوهرم اصلا طرف اونو نمیگیره که حتی میگه محل نده کم بیاد

بگو خدا یه شوهر خوب داده قد بلند اقا خودش کار میکنع میخره چرا از بابام بگیرم اینو من بیشتر وقتا میگم   

بعد هرچی گف چیزی نگو بگو باشه 

یه دیالوگی بود تو سریال زخم کاری که میگفت:«بعضی چیزا آخرش شاید خوب نباشه، ولی قشنگه»؛و چه آدمایی که میدونستیم رابطه با اونا، آخرش خوب نیست، ولی حفظشون کردیم چون روز و شبمون با اونا قشنگ بود 🙂

بگو خودم دوستشون دارم  ، به هرحال هرکس یه سلیقه ایی داره مادرجان

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

مادرشوهر ندارم 

ولی این سبک زندگی که میگی برام نا آشنا نیست 

اول اینکه خدا صبرت بده😅😁

دوم اینکه بستگی به اخلاق مادرشوهرت داره 

اگر سنش زیاد نیست سعی کن باهاش صحبت کنی 

یا غیر مستقیم متوجش کنی 

اما اگر این کارش کلا از فرهنگ و سبک زندگیش و اخلاقش میاد 

سنش هم کم نیست 

خب نمیشه کاریش کرد 

یه گوش رو باید در کرد 

یه گوش رو دروازه 

سعی کن تا میخواد شروع به صحبت کنه بحث رو عوض کنی