2777
2789
عنوان

دکتر گوارش خوب توی تهران

164 بازدید | 7 پست

دوستان کمکم کنید من چندساله درگیر بیماری گوارشیم بدتر شدم هرروز اورژانسم . از دکتر مهران بابایی وقت گرفتم سربرج برم اما نظراتو خوندم میگن خوب نیست چکار کنم پیش کی برم توروخدا راهنمایی کنید از شهرستانم وسیله هم ندارم این همه راه میخوام بیام حداقل نتیجه بگیرم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلینک بهبود زنگ بزن مختص بیماران گوارشیه ...همشون پروفسور و فوق تخصصن ...شمارشو از  نت پیدا کن ...اگه تونستی حتما ازشون بخواه پروفسور زالی ویزیتت کنه

و خدایی که به شدت کافیست.....🌷❤
کلینک بهبود زنگ بزن مختص بیماران گوارشیه ...همشون پروفسور و فوق تخصصن ...شمارشو از  نت پیدا کن ...

زنگ زدم میگه زالی بخاطر کرونا نمیاد مگر موارد حاد . دکتر اسدزاده خوبه ؟ برای اون وقت دادن 

دکتر امیرسعید صادقی خیلی خوبه من خودم مشکل معدمو فقط ایشون تونستن درمان کنن هرجا رفتم نتیجه نگرفتم مطبشون سمت سعادت آباد خیلی با حوصله ان و وقت میذارن داخل گوگل سرچ کنی میاره اطلاعاتشونو پیدا نکردی بگو برات بفرستم