2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 157 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺ولی اینایی که اومدن تو برنامه چنین چیزایی رو نگفتن،فقط یکیشون داشت تعریف میکرد که مردم تا گردن تو ...

بدجور ترسیدی😂😂😂😂

ن بابا کدوم وام رباع،ما ک سود ننیگیریم، ی مبلغی میگیریم و تازه علاوه بر مبلع سودشم ب بانک میدیم بانک ربا میخوره

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
چقدر خوبه وجدانت اونقدر زنده است که یه برنامه تونسته اینقدر روت اثر کنه...عزیزم ایشالا تاثیر این برن ...

من همیشه از اعمالم میترسم و توبه میکنم،بعضی وقتها از سر جوونی یا همنشینی با بقیه یه خطاهایی کردم که با اینکه توبه کردم ولی حق الناس به گردنم مونده خیلی میترسم اگه نبخشن چیکار کنم

اگه کسی گفت حلال نمیکنم چی؟

گفت اونجا روز قیامت وزن می شه ، از خوبی های تو برمی دارن بهش می دن، ولی اینجا با استغفار کردن براش و کار خیر به جاش انجام دادن می تونی فلان قدرش رو جبران کنی

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....
خب اونی که میده هم گناهکاره دیگه،البته من شنیدم

اگ اینجور باشه که همه ی مردم گناهکارن

سخت نگیر

مهم اینه ک دروع نگی عیبت نکنی کسی رو مسخره نکنی نمازتو بخون مال حروم نخور اینارو اگ رعایت کنی خدا هم ازت راضبه

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا
خب داریم ربا میدیم دیگه

ن خدایی؟

یعنی همه ما ادما ک وام میگیریم ربا میدیم🥲