2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 157 پست
نمیدونم والا من یادمم نمیاد زمین مال کی بوده😔😟

خب یادت نمیادباید رد مطالم بدی تازه میگن لازم نیس بری ب طرف بگی اقا من دزدی کردم از مالت 

باید اون پولو مالو در قالب هدیه برگردونی 

بیشتر دشواری ما خودمم میگم البته 

مال اینه ک احکام نمیخونیم میشینیم غصه میخوریم 

انسان تا وقتی نمرده و زنده اس باب جبران و توبه براش بازه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوه مای گاد! توبه همه چیو میشوره میبره مث روز اول  البته توبه حقیقی

بله توبه ی حقیقی ک حتی فکر اون گناهم ب ذهنت خطور نکنه و حق الله باشه.

حق الناس رو نمیشه با توبه بشوری ببره

همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو        ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤
چرا حدیث داریم که میگه حضرت علی میگه توبه مثل اینه که گناهی نکرده باشی یا تبدیل به حسنه میشه

بله درسته عزیزم.زمانی ک اون گناه حتی فکرشم ب ذهنت خطور نکنه و حق الله باشه

همسر عزیزم خیلی دوستت دارم.مرسی ک هستی.حتی فکر نبودنت دیوونه میکنه آدمو        ❤ سایِتان از سرمان کم نشود حضرت یاااااار ❤
حالا چیکار کنیم؟

من نمیدونم واقعا اون دنیا انقدر ترسناکه یا ترسناک جلوه میدن؟

من ک از مردن میترسم،واینکیر منکر میان سوال میکنن ازت و اگ جواب ندی با گرز میزننت،یا ی اتاق هس پر از مارع میندازنت اونجا و فلان

آخه من یه خره تنهای شهرم        باهمه کس هم قهره قهرم          روز و شبم هم پر درده                تو کنج این جنگلم آاااااا

نمیدونم برنامه امروز زندگی پس از زندگی رو دیدین یا نه ولی اگه ندیدین فردا ساعت یک و نیم تکرارشه.ینی آدم رو به لرزه می ندازه 

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤