2777
2789
عنوان

هیچ وقت فکرشو نمی کردم

78 بازدید | 3 پست

واسه یه راه رفتن ساده جونم به لبم برسه حتی نتونم یه وجب بدون درد راه برم 

از درد این قدر گریه کردم دیگه جونی برام نمونده 

این پانسمان مثل چسب چسبیده به زخم می ایستم نفسم از درد بند میاد فردا باید خودم بازش کنم برم بیمارستان برای معاینه دوباره ولی چطوری بازش کنم😭

خیییلیی درد داره😭

همش برمی گردم به یه ثانیه قبل حادثه می خواستم بگیرم بخوابم بعد یه روز پر مشغله بدون درد جسمی چرا قدر همین لحظه ساده رو ندونستم الان در آرزوشم💔

خدا بهت سلامتی بده ایشاالله

فقط 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میشی

فامیل همسرم‌تصادف کرده تو کماس هوشیاریش ۳ هست و جوونه

اتفاق خبر نمیکنه

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️