2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 157 پست
بچها پدر شوهر و مادر شوهرم بینهایت واجباتو مستحبات رو بجا میارن پدر شوهرم نمازشو تو مسجد میخونه حتی ...

وای خدا حیف اونهمه قرآن و نماز همه رو از کف میدن و تقدیم اونایی میکنن که غیبتشون میکنند،توروخدا یه جوری بهشون بگو که ثوابشون میره واسه اونا بگو غیبت چقدر بده نمیشه که ساکت باشی و امر به معروف نکنی،تکرار همین برنامه دیشب رو دانلود کن بهشون نشون بده بلکه متنبه شن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همیشه از اعمالم میترسم و توبه میکنم،بعضی وقتها از سر جوونی یا همنشینی با بقیه یه خطاهایی کردم که ...

عزیززززم حتما اونقدرها هم حق الناست سنگین نیست ایشالا که میبخشن...چقدر خوبی 😘😍 منم متاسفانه فکر که میکنم میبینم خیلی جاها حق الناس گردنمه..البته مالی نه ولی دلی و معنوی خیلی😔😭 مثلا غیبت خیلی دارم اینم یجور حق الناسه متاسفانه😭😭😭 البته الان اصلا غیبت کسی رو نمیکنم ولی قبلاها از سر عصبانیت و اتفاقات بدی که برام افتاد پشت سر یه عده زیاد حرف زدم البته تهمت نزدما واقعیت رو گفتم که همه بدونن...ولی میبینم که اشتباه کردم کلا بهتره هرچیزی رو سپرد به خدا و فقططططط مواظب اعمال و رفتار خودمون باشیم😳

عزیززززم حتما اونقدرها هم حق الناست سنگین نیست ایشالا که میبخشن...چقدر خوبی 😘😍 منم متاسفانه فکر که ...

میخوام تاپیک ختم قرآن بذارم واسه رد مظالم هاییکه گردنمه هر کی دوست دارع بیاد

عزیززززم حتما اونقدرها هم حق الناست سنگین نیست ایشالا که میبخشن...چقدر خوبی 😘😍 منم متاسفانه فکر که ...

عزیزم حق الناس سنگینه اما خداکمک کنه میشه جبران کرد من پدربزرگم خودش خواب خالم اومده بود وازش طلب حلالیت کرده بود تازه خیلی مومن بود اما حقی ازدخترش گردش مونده بود که اومده بود توخوابش ازش حلالیت بگیره که خالم گذشت کرد تازه هرکسیم نمیزارن به این راحتی بیاد 

عزیزم حق الناس سنگینه اما خداکمک کنه میشه جبران کرد من پدربزرگم خودش خواب خالم اومده بود وازش طلب حل ...

از دختر خودشون؟ 😰 خدا رحمتشون کنه....حالا دخترشون بودن و بخاطر مهر و محبتی که به پدر داشتن بخشیدن....دیگران که خیلی سخته قبول کنن و ببخشن...وای چقدر وحشتناک شد قضیه😰😳