2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 157 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه واقعا پشیمون باشی و توبه کنی و اونکارو دیگه تکرار نکنی ، حتما خدا میبخشه ولی اگه حق الناس گردنت ...

مگه نمیگن موقعی ک زایمان میکنی خدا مثل یه بچه پاک میکنه آدم و یعنی حقیقت داره؟

الان داشتم حساب کتاب میکردم دیدم خیلی خیلی نامه بدی دارم یا خدا چیکار کنم

باید یه پولی به عنوان رد مظالم بدی به نیازمندان از طرف اون صاحبان حق

نزد خداوند سر سوزنی خوبی و بدی گم نخواهد شد
یعنی همه شما پاک هستید

نه عزیزم انسان جایزالخطاس 

فقط معصومین هستن که گناه نمیکنن 

خدا از سر تقصیرات همه ی ما بگذره بحق صاحب این شب

ما زنده به آنیم که آرام نگیریم🌺موجیم که آسودگی ما عدم ماست🌺ما نسل به نسل درپناهت هستیم یاحسین❤فَفَرِج عَنّا بِحَقِّهِم فَرَجَاً عاجِلاً قَریبا🌺یاصاحب الزمان ادرکنی ولا تهلکنی 🌺

یه حاج آقایی می گفت به نیت اون شخص کار خیری انجام بدید

تو خودت به این رسیدی که نیاز داری امام زمان بیاد؟ برای نجات مردم بیگناه و ستمدیده، برای ریشه کن کردن ظلم ، برای آوردن رفاه، برای تموم شدن این روزگار سیاه، برای عوض شدن و برچیده شدن هر سیستم کثیفی، برای نجات خودت!!!!! کی قراره  این نیاز رو درک کنی؟ کی آماده ای ؟ کی حس می کنی وقتشه؟ بهونه ات برای تعلل چیه؟ ....

ببین عزیزم اولین وبهترین کار توبه هس توبه هم ینی پشیمونی ازاون گناه وتکرار نکردن اون گناه امااینکه میگی ازدرخت دیگران بدون اجازه میوه برداشتی خب اگه ب صاحباشون دسترسی داری بایدبری ازشون حلالیت بطلبی اگرم ک دسترسی نداری واصلایادت نمیاد بایدرد مظالم بدی

من نمیدونم واقعا اون دنیا انقدر ترسناکه یا ترسناک جلوه میدن؟ من ک از مردن میترسم،واینکیر منکر میان ...

🥺ولی اینایی که اومدن تو برنامه چنین چیزایی رو نگفتن،فقط یکیشون داشت تعریف میکرد که مردم تا گردن تو گل بودن،میگم نکنه این وامهایی که میگیریم ربا باشه؟

مگه نمیگن موقعی ک زایمان میکنی خدا مثل یه بچه پاک میکنه آدم و یعنی حقیقت داره؟

اره این درسته

ولی گناهی که حق الناس باشه با زایمان پاک نمیشه ، حتما باید شخصی که نسبت بهش گناه کردی تو رو ببخشه

خدا از حق خودش میگذره ولی از حق بندش نمیگذره

من بعضی اوقات صدقه میدم یا چیزی رو خیرات میکنم میگم ثوابش برسه به کسایی که پشتشون غیبت کردم یا اگه ناخواسته دلی رو شکستم به این امید که اونام منو ببخشن

لطف میکنی یه صلوات برای رسیدن به حاجتم بفرستی⚘

چقدر خوبه وجدانت اونقدر زنده است که یه برنامه تونسته اینقدر روت اثر کنه...عزیزم ایشالا تاثیر این برنامه روی همه مون جاودانه بشه و همیشه مواظب اعمالمون باشیم...یه مبلغی به عنوان رد مظالم کنار بذار به فقرا بده حله عزیزم...ایشالا که عاقبت بخیر بشیم❤😘

🥺ولی اینایی که اومدن تو برنامه چنین چیزایی رو نگفتن،فقط یکیشون داشت تعریف میکرد که مردم تا گردن تو ...

چه برنامه ایه ؟ چه ساعتی نشون میده؟

لطف میکنی یه صلوات برای رسیدن به حاجتم بفرستی⚘