2777
2789

شما هم اگه بلدین یه خط روضه یا شعر برای امشب بنویسین.....

🏴

کیسه‌های نان و خرما خواب راحت می‌کنند
دست‌های پینه دارش استراحت می‌کنند

♥️نخل‌ها از غربت و بغض گلو راحت شدند
مردم از دستِ عدالت‌های او راحت شدند

🏴ای خوارج، بهترین فرصت برای دشمنی ست
شمع بیت المال را روشن کنید، او رفتنی ست

♥️درد را با گریه‌های بی صدا آزار داد
با لباس نخ نمایش، کوفه را آزار داد

🏴مهربانی نگاهش حیف مشگل ساز بود!
روی مسکین‌ها درِ دارالخلافه باز بود

♥️...دشمنانش درلباسِ دوست بسیارند و او
...بندگان کیسه‌های سرخ دینارند و او

🏴ساده گی سفره اش خاری به چشم شهر بود
مرتضی با زرق و برق زندگی شان قهر بود

♥️نیمه شب‌ها کوچه‌ها را عطرآگین می‌کند
درعوض، درحقِ او هر خانه نفرین می‌کند😭

🏴حرص اهل مکر، از بنده نوازیِ علی ست
داستان بچه هاشان بی نمازی علی ست

♥️گام در راهِ فلانی و فلان برداشتند
از اذان‌ها نام او را مغرضان برداشتند

🏴جرم سنگینی ست، بر لب خنده را برجسته کرد
چاه‌ها دیدند مولا خستگی را خسته کرد

♥️جُرم سنگینی ست، تیغ ذوالفقاری داشتن
زخم‌ها از بدر و خیبر یادگاری داشتن

🏴جُرم سنگینی ست،از غم کوله باری داشتن
مثل پیغمبر عبایِ وصله داری داشتن

♥️جُرم سنگینی ست، بر تقدیر حق راضی شدن
با یتیمان روزهای گرم همبازی شدن✨

🏴جُرم سنگینی ست، جای زر، مقدر خواستن
در دو دنیا خیرخواهیِ برادر خواستن

♥️جُرم سنگینی ست، در دل عشق زهرا داشتن
سال‌ها در سینه داغ کهنه ای را داشتن

🏴هیچ طوفانی حریف عزم سکانش نبود
تیغ تیز ابن ملجم قاتل جانش نبود

♥️پشت در، آیینه اش را سنگ غافلگیر کرد
زخم بازویی، امیرالمومنین را پیرکرد

🏴مرگ سی سال است بر او، خنجر از رو می‌کشد
هر چه مولا می‌کشد، از درد پهلو می‌کشد...

#بوےسجاده‌خونین‌کسی‌می‌آید❣
‍‍ 

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

سلام  انشاءلله خدا حاجت همه خلق رو بده به برکت شب قدر  ممنون میشم برا من ونامزدمم دعا کنید بعدداز دوسال چشم انتظاری بریم سر خونه زندگیمون که فقط خدا میتونه مشکلمون رو حل کنه ممنون از همگی شما

براتون صلوات فرستادم و سوره قدر و خوندم شمام برام دعا کنید.🙏🙏🙏🙏🙏ماه قبل پری نشدم 😭😭😭😭😭😭😭😭یائسه شدم😭😭😭😭😭😭😭😭 برام دعا کنید بچه دار شم😭😭😭😭😭😭😭😭

«رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ وَ اجْعَلْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً یَرِثُنِی فِی حَیَاتِی وَ یَسْتَغْفِرُ لِی بَعْدَ مَوْتِی وَ اجْعَلْهُ خَلَفاً سَوِیّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّیْطَانِ فِیهِ نَصِیباً اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَغْفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیْکَ إِنَّکَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ».

خدایا خسته ام از این همه تنهایی خودم و همسرم...سفره های دوتایی ...بیرون رفتن دوتایی...مسافرت دوتایی...چقدر دوتایی...تا کی دو تایی ...دلگیرم ...دلگیر از این دنیا...خالی ام خالی خالی...بی هدف...در چهره ی همسرم هم این را می بینم.......خدایا خودت می دونی چند نفر تا الان به من گفتند حوصلتون سر نمی ره چی می کنید تو خونه چی بگیم....خدایا می دونی چقدر از دوستامون که خونمون اومدند و بچه داشتند بچه هاشون گفتند حوصلمون سر رفت بریم آخه همبازی نداشتند...خدایا تنهام ....

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگر تمام شد.....ندا داد جبرئیل......اینک شما و وحشت دنیای بی علی😭😭😭😭😭

چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....

سلام  انشاءلله خدا حاجت همه خلق رو بده به برکت شب قدر  ممنون میشم برا من ونامزدمم دعا کنید ...

انشالله عزیزم امشب حاجت دلت رو بگیری....شما هم برا من دا کن

دلم شکسته خیلی زیاد دعا کنید همچی خوب بشه و بهم برسیم دلم آرامش میخاد خسته شدم دیگ💔 

انشالله عزیزم بحق این شب عزیز ارامشی از جنس خود خدا به دلت بیاد.برات صلوات میفرستم

براتون صلوات فرستادم و سوره قدر و خوندم شمام برام دعا کنید.🙏🙏🙏🙏🙏ماه قبل پری نشدم 😭😭😭😭😭😭😭 ...

انشالله عزیزم حاجتت روا بشه

التماس دعا🙏🏻🙏🏻

حاجتت روا.شما هم منو دعا کن

برای امضام خیلی دعا کنید 🙏💖

انشالله عزیزم بهترین تقدیر برات رقم بخوره امشب