2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاید تهو نیمه شب پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 66 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داره ولی نمیمونه توش اصلا باید وقتی خوابه جاش راحت باشه 

عزیزم خلاصه یه کاری کن تو سراشیبی بخوابه جوری ک سرش بالا باشه. هیچی هم بهش نده بخوره. اونقدر که از گشنگی گریه کنه بهونه شیر بگیره

نه شبا تو خواب نمیخوره تو  بیداری و طول روز میخوره دکتر بردم پیش بهترین دکترها میگن هیچیش نیست ...

دل درد نداره ؟ تب؟بي حالي و ضعف؟

اگر اينا رو نداره سرش رو بلندتر كن و به پهلو بخوابونش اما صبح ببر دكتر دارو تزريق كنن تا استفراغ نكنه چون الان شربت ضد استفراغ هم بدي بالا مياره

تو مثل بوي نم خاك بعد باروني♥️
یعنی از رفلاکسشه؟

امکانش هست. دختر منم رفلاکس نوزادی داشت و ۴،۵ ماهگی خوب شد اما از نزدیکی های ۳ سالگی دوباره شروع شد. شما اول ببر دکتر مطمئن شو از اینکه مسئله دیگه ای نیست بعد ببرش فوق تخصص گوارش و درمانش رو جدی پیگیر شو. 

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
اما دکتر ببرش به خاطر کرونا عقب ننداز اخه یکم غیر عادیه .احتمتلا ویروسی اگه اسهال هم گرفت دیگه حتمنی ...

داره دندون در میاره دکتر بردمش شاید یک هفته پیش برذمش دکتر من خیلی حساسم بیمارستان نمیبرم ولی پیش دکتر خودش همیشه میبرم حتی بخاطر کوچکترین مشکل 

اخه جمعه که اینطوری شد بعد خوردن غذا و شیر خوب شد من گفتم از گشنگیه معده ش اسیدی شده امشبم شیر نخورد ...

نه اصلا اینطور نیست قبل از خواب مگه شام ندادی بهش 

دکتر دختر من مبگفت هیچ وقت بعد استفراغ چیزی ب خورد بچه ندید بزارید راحت بخوابه 

وقتی بیدار شد چای نبات و نعناع بهش بده ببرش دکتر نگران نباش چیزی نیست 

میکروب معدس چون تو این سن دندون درمیارن مدام دست میزنن ب دهنشون از همین راه منتقل میشه

🍃اینکه زندگی سخته، غیرقابل انکاره اما من همواره جنگیدم و خواهم جنگید 💜💗💜💗💜
عزیزم خلاصه یه کاری کن تو سراشیبی بخوابه جوری ک سرش بالا باشه. هیچی هم بهش نده بخوره. اونقدر که از گ ...

اصلا خودش نمیخوره کلا از نوزادی لج بازی بود دنیارو اخر میکردی شبا یبار بیشتر یر نمیخورد که از ۶ ماهگی اونم نخورد اصلا تا صبح از گشنگی به خودش میپیچه حتی شاید گریه کنه ولی خودش میخوابه و شیر نمیخوره اصلا اصلا حتی بردم دکترم گفتم شبا شیر نمیخوره میگفت خانوم دیونه شدی خوب دوسنداره بخوره بعضی بچه ها عادتشونه گرا دنبال اینی بچه ت مشکل داشته باشه سالکه 

ای خواهر فکر کردی جثاب میدن صدبار برای سوالا زنگ زدم میگن ببرش بیمارستان یا متخصص اطفال  

سریع از گوگل شماره بیمارستان نفت تهران و در بیار زنگ بزن بگو بخش اطفال اورژانس سوال دارررم بدو.

من خودم از خانواده نفت هستم بزار ببینم شمارشو پاک نکرده باشم میفرستم ولی شما برو زود پیدا کن بپرس . اگه گفت بردار بیارش که زود ببر یه بیمارستان

همین کارو کردم الان رو پامه 

اگه فقط امشب اینجوری شده احتمال اینکه معدش سنگین بوده هست فردام زیر نظرش لگیر غذاهای سنگین بهش نده بخوره سرلاکاشو نگاه کن ببین ناریخش نگذشته یا اصلا فردا بهش سرلاک نده شاید غلیظ درست میکنی سنگینم هست میخوره معدش اذیت میشه .

این داروم عااالیه نصف فنجون عرق نعنا با یه نوک قاشق بارهنگ اینارو بزار رو گاز زیرشم خیلیی کم کن وقتی طلایی رنگ شد و تقریبا عرق نعنا نصف شد زیرشو خاموش کن عسل بریز توش بده بخوره یعنی اگه رودل کرده باشه اب رو اتیش حتی برای بزرگرام خوبه هرموقع احساس سنگینی معده داشتید اینو بخورید همون لحظه خوب میشید اینو فردا حتمااا درست کن قبل از دادن فرنی و اینا بهش بده بخوره