پسرم رفلاکس داره و بالا میاره ولی هیچوقت نشده نیم شد تو خواب اوق بزنه یبار جمعه شب اینجوری شد یبارم امشب معده ش خالیه چون شبا اصلا شیر نمیخوره و مدام اوق میزنه بدون اینکه چیزی بالا میاره همش اوق میزنه جمعه خیلی بهتر بود ساعت۶ صبح اینجوری شد دو بار تا ۷ بعد بیدارش کردم غذا دادم خول شد ولی امشب از ساعت ۳ تا الان مدام اوق زده و بالا اورده به غذام دادم اصلا اثر نداشت اونم بالا اورد 😭چشه اخه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اصلا دهنشو قفل میکنه به زور بدبختی بهش چند قاشق سرلاک دادم بالا اورد حتی اب که خیلی دوسداره همیشه می ...
ن دیگه بهش غذا و سرلاک نده احتمالا معدش سنگین شده ک میاره بالا بالششو بالاتر بزار یجوری ک سرش بالاتر از قفسه سینش باشه تا چیزی برنگرده تو گلوش بسمت چپ بخوابونش دیگه م چیزی نده بخوره
خب نباید بعد استفراغ دوباره بهش شیر یا غذا بدی فقط اب بده اونم خیلی کم بزار معدش استراحت کنه ...
اخه جمعه که اینطوری شد بعد خوردن غذا و شیر خوب شد من گفتم از گشنگیه معده ش اسیدی شده امشبم شیر نخورد خوابید و تو خواب اصلا لب نمیزنه گفتم اید از اونه چون هرچی اوق میزد هم چیزی بالا نمیاورد یعنی خالی بود معده ش
عزيزم اين ريفلاكس نيست ميگي نميتونه چيزي بخوره اين احتمالا يه اسهال استفراغه ويروسيه اما ببرش ...
نه شبا تو خواب نمیخوره تو بیداری و طول روز میخوره دکتر بردم پیش بهترین دکترها میگن هیچیش نیست مال دندون در اوردن نیست چثن چهارتا دندونشن یهویی باهم در اومده نیش زده