2777
2789
عنوان

مامانا توروخدا بیاید تهو نیمه شب پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 792 بازدید | 66 پست
عزیرم زنگ زدم میگه ممکنه بخاطر دندون در اوردن میگروب وارد معده ش شده باشه چیزارو دهنش گذاشته چیز نگر ...

اهان خوب خداروشکر که نگران کننده نیست . 

اگر کمکی تونستم کنم حتما دعام کن برای سلامتی عزیزام .پدرمادرم . شوهرم بچه هام و داداشام خیییلی دعا کن عزیزم .

دعا کن کار داداشم درست بشه😔🙏❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان خوب خداروشکر که نگران کننده نیست .  اگر کمکی تونستم کنم حتما دعام کن برای سلامتی عزیزا ...

چشم عزیزم اگه خدا قابل بدونه ممنونم ازت ولی گفت اگه میخای خیالت راحت بشه بیارش بیمارستان اخه من تهران نیستم و شهرستانم بحث اینه شهرستان کوچیکی هستیم و این خراب شده حتی یه دکتر درست درمون نداره من پسرموو برای چکاب و دکتر و ... شهر دیگه میبرم کلا چون اینجا اصلا سر از هیچی در نمیارن قکرشو کن پسرم یک ۲۰روزه بود بردمش اینجا یکبار گفت باید بستری شه رگ درمانی بشه بردمش پیش دکتر خودش گفت بچه سالمه اینا نورماله و همه بچه ها هستن و سالم بود الانم بخاطر همین صبر کردم فردا ببرم پیش دکتر خودش ن اینجا بچمو موش ازمایشگاهی کنن

چشم عزیزم اگه خدا قابل بدونه ممنونم ازت ولی گفت اگه میخای خیالت راحت بشه بیارش بیمارستان اخه من تهرا ...

ممنونم عزیزم🙏❤

چه بد که دکتر درست حسابی نیست🙁

اره بخدا بچه فقط آزمایش میکنن روش هیچی نمیفهمن دورازجونت احمق هستن بعضیاشون.

خوب باز خداروشکر خیالت راحت شد فعلا تا فردا

ممنونم عزیزم🙏❤ چه بد که دکتر درست حسابی نیست🙁 اره بخدا بچه فقط آزمایش میکنن روش هیچی نم ...

خدا کنه دیگه اوق نزنه 😔دارم دیونه میشم از غصه اخه چرا این مظلوم‌یاید اذیت بشه  اره واقعا ادم بمیره هم اخرین راهی که نظرش بیاد دکتر اینجاس دور از جونتون همشون کودن و نفهم اونموقع بچه م خیلی کم سرفه میکرد منم چون همش ترس داشتم کرونا بگیره تحمل نکردم تا عصر که دکترش میاد مطب صبح بردمش دکتر همینجا گفت بستری غیر عادیه سرفه کنه و ... بعد گفتم نه بستری نمیکنم میگفت اگه بچه ت شب خفه تو خواب چی خودتو میبخشی من داشتم دق میکردم انقد گریه کردم از ۹ صبح تا ۸ شب که رفتم پیش دکترش قلبم داشت میترکید بعد دکترش گفت اصلا سرفه خس خس سینه صدای بینی توی نوزادا عادیه اصلا 

خدا کنه دیگه اوق نزنه 😔دارم دیونه میشم از غصه اخه چرا این مظلوم‌یاید اذیت بشه  اره واقعا ادم ب ...

ببین یه چیزی میگم از من بهت نصیحت اصلا نگران نباش اینا هرچی میگن دروغ میگن و میخوان بپرسونن منووو که مردمو زنده شدم سر دوتا بچه هام اینقدر سر هر کدومشکن یه زّری میزدن فققققط چرت میگن و بس همین یه گوش در یکی دربازه اصلا یچتو دست دکترا نسپار فقط تو خونه خودت میتونی با کوچیک ترین چیز یا مراقب خوب کنی.

مخصوصا دکترای اونجا که هیچی نمیفهمن باز خدایی بیمارستان نفت دکتراش عااالین الهی شکر 

به نظرم اینکه شیر شب نمیخوره عالیه چون دکترا میگن وعده شب دو حذف کنید بخاطر رشد دندان و شیر شب دندان رو خراب میکنه فامیل ما اصلا شب به بچه اش شیر نمیداد نی نی هم عادت کرده بود وپستونک میخورد 

به اون دوست صمیمیت فکر کن که قرار بود توی لباس عروسی ببینیش اما حتی الان نمی دونه کجایی و چی کار می کنی. به اون رابطه ای فکر کن که قرار بود بی تو بمیره ولی بی خبر از تو داره خیلی راحت به زندگیش ادامه می ده. به اون آرزوت فکر کن که به خاطرش شمع‌های تولدتو‌ فوت می‌کردی اما الآن رویاهای دیگه جاشو گرفته. به این فکر کن به این فکر کن ما آدما قسمتی از سرگذشت همیم ولی قرار نیست همیشه باشیم. به این فکر کن همه چیز گذراست. نه اونی که از اول باهاش بودی الان پیشته و نه اونی که الان باهاشی از اول باهات بوده. این زندگی انقدر تورو بالا پایین می‌کنه، انقدر آدم تو زندگیت میاره و می‌بره که یاد بگیری تو تنها کسی هستی که همیشه پیشت می‌مونه. شاید زخم بخوری، حسرت بکشی یا حتی دلت تنگ بشه ولی هیچ وقت تموم نمی‌شی و قوی تر ادامه می دی، تو تنها کسی هستی که تا آخرش هستی، حواست به خودت باشه.🌹