بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ای جانم انشاءالله به سلامتی قلبش برات قلوپ قلوپ بزنه
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
ما دیگه اخراشیم فقط اومدم خوشامد بگم 😂خوشامدی ب روزای پر استرس ..ما رو ک جون ب لب کردن ولی شما هر اتفاقی افتاد نترسید همش الکی استرس میدن ..ب من ک هزار بار گفتن بچت نمیمونه سقط میشه
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤
ما دیگه اخراشیم فقط اومدم خوشامد بگم 😂خوشامدی ب روزای پر استرس ..ما رو ک جون ب لب کردن ولی شما هر ا ...
😂😂😂😂😂🖐🏽
گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
ممنون عزیییزم انشاا... برای هرکی که میخوواااد.شما بارداری؟
بله گلم هفته ۲۶ ام
عزیزم دگ نصف رو رد کروی افتادی سرازیری انشاا...😍 ایشاا... اینقدش هم راحت بگذرونی گلم
مرررسی گلم همچنین
اخ عزیزم خوشبحااالت ایشاا.. این اخرشم به راحتی بگذره و پسر نازتو بغل کنی😍برا ماهم دعا کن ار ...
انشالله بهترین روزا رو داشته باشی ..منو ک خیلی ترسوندنولی واقعا خبری نبود خخخ ..خدا بخاد بچه رو نگه داره هیچکس نمیتونه جلودارش باشه توکلت ب خدا باشه
برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤