2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نینی باید تکون بخوره دیگه چیکارش داری ب سلامتی

سلامت باشی😂درسته ولی وقتی میشینم ساکت میشه انگارباخوابیدنم مشکل داره

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️
من هفته ٢٩ من خيلي دلم گرفته از بي محبتيهاي مامانم

مامانا الان دیگه سنشون بالا رفته و...از اونا نباید انتظار داشت خودمون داریم مادر میشیم میدونیم دیگه

خدایا شُکرت❤🧿
زایمانت با منه😍البته من میخام ۳۱ خرداد سز کنم.الان حالتهات چطوریه؟؟؟اذیت نیستی؟؟؟

😍😍 هیچی با این که شکمم کوچیکه یکم زیاد وایمیستم کمرم درد میگیره گاهی اوقات نفس تنگیم میگیرم ولی کمه خداروشکر.

حالا چرا سز؟ من که سپردم به خدا هرچی شد

التماس دعا🤲🌹🌹
ناشتا ۱۰۵ .بعده صبونه چند؟چرا انسولین متفورمین میخوردی اونقدم بالا نیس ک

فقط ناشتام بالاست بعد صبحانه ام نرمال بود

با رژیم و پیاده روی می اومد پایین ولی وزن خودمم کم شد که دکترم گفت رژیم نگیر

دکترغدد میرم گفت متفورمین تو بارداری ممنوعه چون از جفت رد میشه و به جنین میرسه ولی انسولین این طور نیست

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
ناشتا ۱۰۵ .بعده صبونه چند؟چرا انسولین متفورمین میخوردی اونقدم بالا نیس ک

ميگم من سه چهار لقمه سالاد الويه خوردم بعد رفتم ازمايش ديابت دادم

ناشتا ١١٠ بودم به نظرت سالاد الويه تاثير داشته؟حواسم نبود برا ناشتا

تكرار نميشوي💞