2777
2789
سلام...استرس الکی نگیر خیالت راحت توی اولین آزمایش خون تشخیصی که دکترت برای چکاپ فاکتورای خونی میده ...

جدی؟ پس خداروشکر آزمایشام خوب بوده. بچه ها هم میگن از ۴ سال پیش به  همه موقع آزمایشای ازدواج زدن. حتما منم زدم.

التماس دعا🤲🌹🌹
جدی؟ پس خداروشکر آزمایشام خوب بوده. بچه ها هم میگن از ۴ سال پیش به  همه موقع آزمایشای ازدواج زد ...

آره بابا یکی از گزینه های چکاپ همین تیتر آنتی بادیه خیالت راحت دکتر چک کرده، زیادم گوش نکن میگن همه زدیم پس تو هم زدی😁 بذار به تشخیص دکتر و علمی طی کنی این دوران قشنگو🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من زدم گوگل هرجایی رو خوندم نوشته بود متفورفین برتی بارداری و شیردهی مشکل نداره!!!!

مطلبی که من خوندم نوشته بود ضرر داره

در ضمن اینکه فوق تخصص غدد گفت برای بارداری متفورمین تجویز نمیکنیم

باز شما میتونین با نظر پزشک خودتون پیش برین

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
مطلبی که من خوندم نوشته بود ضرر داره در ضمن اینکه فوق تخصص غدد گفت برای بارداری متفورمین تجویز نمیک ...

پرسیدم گفت زیره ۱۱۰ متفورمین بالاتر انسولین .و خیلیا استفاده میکنن من چندین مقاله گوگل و خوندم جایی نوشته نبود و نوشته بود برای این منظور استفاده میشه

خدایا شُکرت❤🧿
پرسیدم گفت زیره ۱۱۰ متفورمین بالاتر انسولین .و خیلیا استفاده میکنن من چندین مقاله گوگل و خوندم جایی ...

هر پزشکی یه نظر و تجویزی داره در نهایت مهم اینه که شما با قرص و من با انسولین قندمون کنترل بشه و انشااله نی نی مونو بسلامت بغل بگیریم💐

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋