2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچی این نینی هی وول میخوره وقتی درازمیکشم اینقدتکون میخوره تابشینم.ماه هفتمم ۱۷تیرزایمان زدن برام

SNS😜شهرکرد💖  آدما کلاً دودسته ان*یا زرنگن یا ساده*ساده ها واسه زرنگا*سوژه ی سواستفاده🤷‍♀️

ماه دیگه ۲۳😍

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

هفته ۳۶

انشااله زایمانم ۲۷ام

حال و روزم زیاد میزون نیست دیابت دارم انسولین میزنم 

چندروزیه همش ضعف دارم و بی حالم،پامیشم یه کم کار میکنم کمرم درد میگیره این دوماه آخر اندازه یکسال میگذره

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋
هیچی این نینی هی وول میخوره وقتی درازمیکشم اینقدتکون میخوره تابشینم.ماه هفتمم ۱۷تیرزایمان زدن برام

نینی باید تکون بخوره دیگه چیکارش داری ب سلامتی

خدایا شُکرت❤🧿

هفته ۲۳ هستم ،جفتم پایین ،خیلیی لگن و کمرم درد میکنه ،حالت تهوع دارم همش ،به خاطر کرونا همش خونم و ی بچه ۵ ساله دارم که بد تر از خودم خیلی حوصلش سر میره و کلافه شده ولی بازم  روزی صد بار میگم خدایا شکرت🙏

هفته ۲۳ هستم ،جفتم پایین ،خیلیی لگن و کمرم درد میکنه ،حالت تهوع دارم همش ،به خاطر کرونا همش خونم و ی ...

خدایا شکرت ..سلومتی فارغ میشی راحت میشی

خدایا شُکرت❤🧿
هفته ۳۱ . زایمان ۱۴ تیر ان شاالله

زایمانت با منه😍البته من میخام ۳۱ خرداد سز کنم.الان حالتهات چطوریه؟؟؟اذیت نیستی؟؟؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
سلامتی مگه قندت چند بود

قندم ۱۰۵

پسرم فقط از معجزه خدا ولطف امام حسین هست🥰خدايا خودت مراقبش باش الهي همه منتظرا زودتر به خواسته دلشون برسن،براي ني ني جونم صلوات بفرستين دوستام💋💋