2777
2789
عنوان

جاری من حامله شده شوهرم میگه تبریک نمیگی تا خودش بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 2904 بازدید | 133 پست
چقدر سخت معامله کالا به کالاست مگهارزش خانواده بیشتر از این حرفاست خواهر و برادر کجا پیدا میشهبه نطر ...

عزیزم ی سری برادر ها رو زنشهاشون پر میکنن

دیگ اختیار زندگی میوفته دست زن

برادر بیچاره هم برای اینک دعوا نشه تن میده ب خواسته زن

اون خانم و اقا میتونستن ی تبریک بگن

عزت نفس مهمه 

من مطمعنم الان پیامم بده تبریک بگه ی چیزی میگه اسی اذیت شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ی سری برادر ها رو زنشهاشون پر میکنندیگ اختیار زندگی میوفته دست زنبرادر بیچاره هم برای اینک دعو ...

به نطر من این کارا اشتباهه 

بچه های خودتون شما رو الگو میکنن یاد میکیرن بزدگ بشن همین کارارو با هم میکنن

نه اونا نه هیچ کسی دیگه محتاج تبریک گفتن کسی نیستبخدا بچه هاتون شما رو میبینن در اینده یاد میگیرن ای ...

خب گل من نوشتم دیگه محتاج و منتظر تبریک ما و همه هست ولی خودش در مقابل بقیه نه تبریک میگه نه احترام و محبت داره 

چقدر سخت معامله کالا به کالاست مگهارزش خانواده بیشتر از این حرفاست خواهر و برادر کجا پیدا میشهبه نطر ...

بله درسته خانواده خیلی با ارزش موافقم لایک ولی خب نمیشه همیشه یک طرفه باشه محبت و عشق و احترام  

به نطر من این کارا اشتباهه بچه های خودتون شما رو الگو میکنن یاد میکیرن بزدگ بشن همین کارارو با هم می ...

خب وقتی برادر از پیشرفت داداش خودش ناراحته چیکار میشه کرد؟

ب بچه هامون یاد میدیم هرکی احترام گذاشت احترام بزار

نذاشت دور شو ازش چون نوشخوار فکری میگیرت

این چه برادریه آخه

برداری همینه تا وقتی خانمها وسط میفتن بستگی به برادر داره که به همسرش بگه شما دو تا جاری عشق و محبت داشت باشید وقتی یه برادر نمیتونه کنترل کنه اون برادر هم میگه منم همینم مثل خودت 

عزیزم ی سری برادر ها رو زنشهاشون پر میکنندیگ اختیار زندگی میوفته دست زنبرادر بیچاره هم برای اینک دعو ...

آره همین موافقم اینم میترسم به چی بگم یه متلک بندازه دیگه گفتم ولش کن همون حضوری دیدم بگم حرفم زد میگم دیگه بهم چیزی نگفتم گفتم حضوری دیدم تبریک بگم 

به نطر من این کارا اشتباهه بچه های خودتون شما رو الگو میکنن یاد میکیرن بزدگ بشن همین کارارو با هم می ...

خب ما کار درست انجام بدیم وقتی جاری و همسرش کار و راه غلط رو پیش میرن یک طرفه که نمیشه عشق و محبت کرد بچه اون طبق تربیت مادرش هست ما تربیت درست وقتی بچه ما هم عشق اون خانواده نبینه اونم ما حرفی نزنیم می‌فهمه ما که حالا بچه هم نداریم 

اره دقیقا همینکارو کنشما اگ باهاش تلفنی هم در ارتباط بودی یچیزی

آره گل والا یک زنگ هم نمیزنه در صورتی که با اون جاریم همش در ارتباط و زنگ میزنه اون زیاد محلشم نمیده