2777
2789

مثلا اگه بفهمید که بچه واقعی پدرو مادرتون نیستید!

چی کار میکنید؟

واکنشتون چیه؟

میرید دنبال خانواده واقعیتون بگردین؟؟

یا حتی مثلا دوست دارین که پدر و مادرتون،والدین اصلی شما نباشن؟

صرفا یک سواله که الان واسم پیش اومد

"کامنت شما نشان دهنده شخصیت شماست"

زیباترین هندسه زندگی اینه،پلی از امید بسازی بالاتر از دریای ناامیدی😍😍😍                                         ........لaدaن.........                                                                 ❤❤❤❤دوستتون دارم❤❤❤❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچی کسی که بزرگم کرده پدرومادرم هس

مامان شدن یعنی حالا دیگه تنها نیستی💕 و یه همدم کوچولو داری که کافیه دستتو بذاری رو دلت♥️ و کلی باهاش حرف بزنی و آروم آروم به آرامش برسی.🤩 مامان شدن یعنی نه ماه نچشیدن یک خواب آسان🤰، یعنی نصف شب بلند شدن که مبادا بد خوابیده باشی و نی نی ات🍼 یه وقت ناراحت باشه..عشق مامان خوش اومدی تو دلی مامانی دختر گلم❤️❤خدایا این لحظه های ناب رو نصیب همه اونایی که منتظرن بکن دامنشون رو سبز کن🤲☺️

من هیچوق نمیرم دنبال واقعیا 

چون این پدر مادرم جون منن

میشه یه صلوات واسه زندگیم بفرستی . بگو منم بفرستم واست مرسی 😘 درباره آزمون استخدامی بهورزی سوالی داشتی ازم بپرس گلم با کمال میل جواب میدم بهت😊

نمیدونم فک میکنم حس بدیه

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

ن وقتی نخاستنم خلم مگ

به جای نالیدن و غصه خوردن و بقول معروف ادای حال بدارو درآوردن دارم سعی میکنم انرژیمو مثبت کنم ، فعال باشم ، هدف داشته باشم فعلا که اتفاقات مثبتی برام افتاده نه اینکه همشون مثبت بوده نه اما از اتفاقای بدم سعی میکنم جنبه مثبتشو نگاه کنم امتحانش کنین حتما درهای رحمت و حکمت به روتون باز میشه😌😂❤️

پیداشون میکنم ولی بازم خانواده م پدر و مادرمن

دختر جنوبیتونم   من دقیقا از هموناییم که دوست دارم سریع با همه دوست شم و ارتباط برقرار کنم  میخوام همیشه شادو پرانرژی و الهام بخش باشم...دهه هشتادیم و عاشق هنرررر  به نی نی سایت مثل یه جور کلاسه افزایش تحمل نگاه میکنم  لبخندت قشنگ ترین اتفاق دنیاست 

زندگیمو میکنم و دنبالشون نمیگردم

1400/1/18 دومین فندوق مامان خوش اومدی تو دلم ... 1400/4/9 هلنا قشنگ من دخمل نازم .... یه مامان شاد و پر انرژی که جز شادی و خوشحالی و آرامش پسرم چیز دیگه ای مهم نیست ... خونه بهم ریخته مرتب میشه چای سرد شده رو میشه عوض کرد غذای یخ کرده رو میشه داغش کرد ظرفای نشسته بالاخره شسته میشن اما هیچوقت بچه هامون دیگه ۱ساله یا ۲ساله یا ۳ساله یا ........‌ نمیشن پس از لحظه به لحظه بزرگ شدنش لذت میبرم و سخت نمیگیرم ... پسر کوچولوی من مامان عاشقته  

از خوشحالی بال در میارم میرم اسمون

طلاق بگیرید🍁 فرار کنید⛓️ مهاجرت کنید🌈 استعفا بدید ضربه ی متقابل بزنید🥀 نابود کنید💔 رها کنید ولی تحمل نکنید!! تحمل دروازه ی جهنم است🍂💜

آره میرم پیدا میکنم ولی این پدر و مادرم و هیچ وقت ول نمیکنم... ولی خب انقد که من شبیه پدر و مادرمم که پنگوئن ها شبیه هم نیستن انقد 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار...