2777
2789
عنوان

بابدرفتای های مادرم چکاررکنم؟؟

483 بازدید | 24 پست

سلام خانما کسی هست اینجا از مادرش دلخور باشه ؟وهار وقت بره خونه مادرش دعواش بشه؟؟تاپیک قبلیمو خوندین ؟ادامشه من دلم گرفته از همه طرف بدشانسم اون از خونه ی شوهر اینم از خونه پدرم همش سر من ی نفر غر میزنه ودعوام میکنا با بچمم اصلا کار نداره مادرشوهرم بیشترنوشو میخواد انگتر برعکسه اون همش میگه بدش من ،با لباس خریدنمم کاردارخ شما باشی چطور رفتار میکنی با هنچسن مادر بجز من ۳ تا بچه ی دیگرم داره ا گل نازک تر بهشون نمیگه ادنوقت بامن دشمت خونیه شما باشی جوابشا نمیدی ؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نمیدونم مادرت چه بدرفتاری کرده باعث رنجشت شده ولی بهت حق میدم چون  ادم تو هرسنی به محبت و توجه وحمایت والدینش نیاز داره اما درمورد خونه بذار خواهرانه بهت بگم ادم مشت تو دیوار بزنه انگشتای خودش میشکنه وقتی همسرت به هیچ عنوان خونه عوض کن نیست شمام خودتو اینقدر اذیت نکن باهاشون یه جوری کنار بیا تا بگذره 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه
سر چی

سر اینکه کمرش درد می‌کنه میخواد بره عمل کنه ، تمام کارهای خونه غذا و شستن و... افتاده گردن من ،، بعد اون روز گفت برو از دوستات یاد بگیر درد دوستات تو سرت و... کلی منت گذاشت این همه هم من کار کردم انگار نه انگار. ، منم پنج روزه باهاش حرف نمی‌زنم 

ی صلوات برام میدین 🌷
لابد سه تای دیگه پسرن که میذارتشون رو تخم چشماش

نه یکیش پسره دوتا خواهر دارم منتها اونادورترن وقتی میان عزیزترم مجردم بدیم منو نمیخواستن به اوناهم کمک مالی میکنن هم عاطفی من چی با شوهرمم بحث بشه طرف شوهرو میگیرن تامن

خوهر شوهرم سه تا دختر داره یعنی جونش برا دوتاش در میره بعد برایکی از دخترا حتی اگه کارخوبی هم باشه همیشه باغضب تعریف میکنه بیچاره نصف خرج خونه هم با حقوقش میده اصلا نمیتونم درک کنم نفرتش از این دخترش برای چیه

نمیدونم مادرت چه بدرفتاری کرده باعث رنجشت شده بهت حق میدم ادم تو هرسنی به محبت و توجه والدینش نیاز د ...

ندونسته هم میاد میگه پیش پدرم که دوست من دختر بدیه اون بهم یاد میده حرصمو در میاره چوار کنم هر بار میام اشگمو در میاره تابرم خونم به نطرت میشه قطع رابطه کنم باهاش

ندونسته هم میاد میگه پیش پدرم که دوست من دختر بدیه اون بهم یاد میده حرصمو در میاره چوار کنم هر بار م ...

شدن که میشه هرررررکس ادم سمی زندگیت هست بهتره حذفش کنی اما اگر قطع رابطه کامل کنی مردم فضولیتو میکنن بیشتر اعصابت خراب میشه بنابراین خیلی کم برو 

بزرگترین دشمن هرکس خودشه