2777
2789
عنوان

اونهایی که میخایین چاق بشین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 3984 بازدید | 182 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من۱۶۴ وزن۵۴ همه از هیکلم تعریف میکنن ولی من دوس دارم پر تر بشم تازه صورتمم لاغره😥

من ۱۶۶ وزنم ۵۰

منحرف نباشین بابا اه منظورم H2O هست :/                         شنیدم ک دعاهاتون خیلی تاثیر داره و سریع مستجاب میشه🙏🏻میشه لطفا خواهرا منو هم دعا کنین که خونمونو جابه جا کنیم و بریم یه جای خوب:)

دیگر نگران لاغری خودت نباشید  

با تجربیات مهر گیتی اندکی گوشت حاصل کنید  

یعنی چی به هیچ کس بیشتر از اندازه ظرفیتش بها نده ؟!مگه ما کرونومتر دستمونه که بفهمیم طرف از چه مرحله ای به بعد هار میشه آخه  
من ۱۶۵ وزن ۵۲

منم همینم

از امروز پا در مسیر تغییر گذاشتم .خدایا خودت کمکم کن . دلم میخواد یه زن قوی بشم ک هیچ چیز و هیچ‌کس نتونه آزارش بده . یه زن شاد و پرانرژی .. اگه امضامو خوندی و مایل بودی یه صلوات برام بفرست تا به این خواسته بزرگم برسم .😘خدایا کمکم کن تو این مسیر ثابت قدم باشم .🙏 ۱۸ آذرماه ۱۳۹۹

اسی رف:/

منحرف نباشین بابا اه منظورم H2O هست :/                         شنیدم ک دعاهاتون خیلی تاثیر داره و سریع مستجاب میشه🙏🏻میشه لطفا خواهرا منو هم دعا کنین که خونمونو جابه جا کنیم و بریم یه جای خوب:)