2777
2789

بچه ها یه دختر خانمی از طبقه ضعیف این رشته رو میتونه بخونه ولی خانواده اش بخاطر هزینه دانشگاه آزاد نمیزارن بره 

میشه بگید دقیقا هزینه اش چقدره ؟

لایککککککککک نکننننننننن  🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها یه دختر خانمی از طبقه ضعیف این رشته رو میتونه بخونه ولی خانواده اش بخاطر هزینه دانشگاه آزاد ن ...

الان تو ضعیفی ؟منم ضعیفم ولی پرستاری آزاد میخونم 

اگه امضام رو میخونی برام دعا کن 🙏🏼خیلی تحت فشارم 🙏🏻قد 172وزن شروع ۵۵😁 وزن هدف ۶۳😍 وزن فعلی 60🤪

حسابداری شده ۹ میلیون دیگه شما فکر کن اتاق عمل چقدره

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
حسابداری شده ۹ میلیون دیگه شما فکر کن اتاق عمل چقدره

هر ترم ؟ 

خوب میخوام بدونم بهش بگم دختره گناه داره رتبه اش میخوره انگار 

چقدر ؟

زنگ بزن دانشگاه بپرس 

اگر بتونی در کنار دانشگاه کار کنی به نظرم میشه شهریه اشو در بیاری

من جهیزیه ام 💁                                                          ای ببخشید اشتباه شد منظورم این بود که من در حال خرید جهیزیه ام 🥺😍.                                                        لطفا کوچیک ترین نکته در مورد خرید جهیزیه ،مارک وسایل رنگ وسایل یا هر چیزی که می دونید اما فک میکنید بی ارزش هست به من بگید اخه کسی رو ندارم که نظر بده و راهنمایی ام کنه 😔                                                                      در حال حاضر دارم در مورد خرید خرد کن برقی و چرخ خیاطی اطلاعات جمع میکنم هر اطلاعاتی داشتید لطفاً بهم بگید               ممنون دوستای گلم 💐
هر ترم ؟ خوب میخوام بدونم بهش بگم دختره گناه داره رتبه اش میخوره انگار

زنگ بزن دانشگاه ازادی که میتونه بره از اموزشش سوال کن

زنگ بزن دانشگاه ازادی که میتونه بره از اموزشش سوال کن

من نمیدونم اصلا کدوم دانشگاهها داره که بخوام زنگ بزنم 

برا یه دختر خانمی که تو یکی از گروهها رتبه اش میخوره پرسیدم 

خوب خواستم بدونم اونایی که الان این رشته رو میرن چقدر میدن