2777
2789
عنوان

مشهدی های عزیز و خونگرم بیان

110 بازدید | 11 پست

دوستای قشنگ مشهدیم سلام

به امید خدا ماه بعد میایم مشهد  

میشه چند جا تو مشهد بهم معرفی کنید برای خرید که هم تنوع داشته باشه و ارزون تر باشه

میخوام مانتو و لباس هم برا خودم هم بچه هام بخرم 

بچه ها کوچیکن نمیتونم زیاد بچرخم یه راسته بگید تنوع خیلی بالا باشه همه چی بشه خرید و قیمتاش خوب باشه

خودتون کجاها خرید میکنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیارتت پیشاپیش قبول عزیزم.

قیمت مناسب بخوای ۱۷ شهریور و سمت فردوسی مغازه هاش خوبن. کیفیت اگه مهمه واست سمت راهنمایی و احمد آباد یکم گرون تره ولی پول کیفیتشو میخوره. من خودم از همش میخرم ولی بیشتر احمد آباد.

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.

من مشهدی نیستم ولی کلا سمتای امام رضا و چهنو اینا هتل بگیرین بازار سرشورش هفده شهریور بازار رضا کلا همه چیش مفته واقعا من میرم کلی خرید میکنم ازونجا چون اینجا ی لباسو میده 2تومن اونجا 900

من خودم از اینجا خرید نمیکنم چون خیلی به من دور هست مسیرش خیابان ایثار مرکز مانتو هست و میگن قیمت هاشم خوب هست . بازار فردوسی ۱.  ۲ مراکز خرید بزر گی هستن که خیلی از خرید هاتو میتونی انجام بدی اشتباه نکنم آخر طلاب هست . زیست خاور هم خوبه دست رسی آسون با اتوبوس و مترو داره اول خیابون کوهسنگی هست . . تقریبا وسط شهره میتونی بعدش هم بری پارک کوهسنگی . آزادشهر.  امامت.  احم. آباد و راهنمایی هم خوبن واسه خرید شاید کمی قیمت هاش گرون تر باشه

سلام عزیزم من تو یه پستت که در ممورد نوزاد دومت بود نظر داده بودم ان شاءالله وقتی مشهد رفتی لباس و اینام میخری ولی سعی کن زیارتو یه دل سیر کنی یعنی میگم هم خرید کن همم زیارت برو ولی زیارتو بیشتر برو وگرنه لباس و اینا همه جا هست