2777
2789
عنوان

اونهایی که میخایین چاق بشین بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 3984 بازدید | 182 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشبحالشون من رژیمم برای لاغری آب میخورم چاق میشم یه ماهه ده کیلو یهو چاق میشم😔😔حالا هم خواستگاریم ...

وای عکس منی 

من ینی ی تون بخورماا دریغ از ۱ گرم اصافه وزن😥

باز میشه این در..... صبح میشه این شب..... صبر داشته باش🫀با هرکی مثل خودش :) 🙃INTJ#

لایک لطفا 

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین 🙌عاشق دوتا دخترام و همسرم هستم❤️💙💚💛🧡لطفا برای ظهور امام زمان صلوات بفرست گلم🌷زندگی قشنگی های زیادی داره منتها ما زوم کردیم رو بدی ها💔لطفا تاپیک های باحال منو تگ کنید مرسی💛بی احترامی نکن دوست عزیز مهربون باش 🤩همیشه عشق باشد همیشه برکت💐

من قد 160 وزن 40 🤕🤕

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین 🙌عاشق دوتا دخترام و همسرم هستم❤️💙💚💛🧡لطفا برای ظهور امام زمان صلوات بفرست گلم🌷زندگی قشنگی های زیادی داره منتها ما زوم کردیم رو بدی ها💔لطفا تاپیک های باحال منو تگ کنید مرسی💛بی احترامی نکن دوست عزیز مهربون باش 🤩همیشه عشق باشد همیشه برکت💐
وای عکس منی  من ینی ی تون بخورماا دریغ از ۱ گرم اصافه وزن😥

یک تن*

منحرف نباشین بابا اه منظورم H2O هست :/                         شنیدم ک دعاهاتون خیلی تاثیر داره و سریع مستجاب میشه🙏🏻میشه لطفا خواهرا منو هم دعا کنین که خونمونو جابه جا کنیم و بریم یه جای خوب:)

من۱۶۴ وزن۵۴

همه از هیکلم تعریف میکنن ولی من دوس دارم پر تر بشم

تازه صورتمم لاغره😥

دارع قلبم میوفته از سینه، وزنه چشمات بدجوری سنگینه، جوری کع انگاری دوتا پام روی مینِ😜 شاید اصلا خدا بخشید،دیگه مرگ بر گفتنامونو نشنید:)احتیاج دارم به طُ،، به گفتن از حالم به طُ انقد دسته گل آب بدیم، بگن نه تو آدم بشویی نه من آدم بشو..احتیاج دارم بریم، یه ماه شمال باشیم بعد از جنوب درایم:))اصلا احتیاج دارم دیگه بریم نیایم..یه چند ماه از زندگی رسید نخوایم ..                     احتیاج دارم بهم اعتماد کنی بدون امضا، همین،،،،بهت همه گندامو بگم بشنوی و یه دونه چرا نگی                            احتیاج دارم بگی حق نداری بری، وایسا باهم بریم،،بگی مراقب باشم موقع رانندگی:))                                                        تو رو جای خدا نه، تو رو بعد از خدا من، قدِ عشقای عالم میپرستم، میپرستم..دلم قرصه وقتی یه کوه میذاره دست تو دستم(بابا♥)                                                                   تو شخصی ترین حریممی ، افراطی ترین عقیدمی ، انگیزمی ، بیشتر از یه نیممی ، دلیل اینکه الان منطقی امی ، همیشه چپه سینمی ، میتپی♥