2777
2789
عنوان

تنفر از جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زندگی برام نزاشتن بخدا دوس دارم سکته کنم نمیدونی چقد عذابم میدن

خب جاری تو هم دقیقا همینو میخواد میخواد تو ناراحت باشی از بارداریت لذت نبری میخواد گریه کنی عذاب یکشی‌....عزیزم تقصیر شوهرت بوده که بهت نگفته و خودش رفته دور دور مقصر اونه باید اول با تو پایه و جور باشه 

دخترم زندگیمه❤️
برات بد هست گریه نکن برو خونه بابات اب هوایی عوض کن و رک ب شوهرت بگو خوشم نمیاد زن داداشت دور دور کن ...

وقتی میرم روشون برمیگردونن

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
چراااااا  پس شوهرت زده به اسم باباش  من بودم یه سلیطه بازی راه مینداختم که بیا و ببین

بخدا هیچی نگفتم 

دغدغه من جاری نیست اصلا اشتباه ‌‌‌‌کردم عنوان زدم جاری شوهرم مقصره که این حسو بهم داده 

در مورد جاریت اصلا با شوهرت حرف نزن.حتی رفت خونه مادرش تو رو نبرد.نپرس کی اونجا بود چیکار کردن.یه مدت خودت رو بیخیال نشون بده.با جاریت هم زیاد حرف نزن در حد سلام و احوالپرسی.

نمیشه که سه تاجاری،همزمان شیطان باشن!قهرکردن باهاشون ،اونم‌ همزمان!وجه خودتوتوخانواده شوهرپایین میاره

میتونی حرف بزنی باهاشون ورابطه اتوکم کنی باهاشون!

باردارهم هستی ،هورمونات باعث شده یکم زودرنج باشی!

به خودت ظلم نکن وزندگی راحتتربگیر

نمیشه که سه تاجاری،همزمان شیطان باشن!قهرکردن باهاشون ،اونم‌ همزمان!وجه خودتوتوخانواده شوهرپایین میار ...

اونا باهم قهرن به من چه ده ساله قهرن 

در مورد جاریت اصلا با شوهرت حرف نزن.حتی رفت خونه مادرش تو رو نبرد.نپرس کی اونجا بود چیکار کردن.یه مد ...

باشه