2777
2789
عنوان

تنفر از جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 98 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا دارم گریه میکنم

خب عزیز من، چرا گریه؟! اولا بارداری دوما درد دل خوبه ولی دردی ازت دعوا نمیکنه. نمک به زخمت نپاش.. حتی اینجا اگر بهت حق بدن، حرف مردم برات همبرگر نمیشه که گلم

قهرمان خودت باش
خب شوهر تو مجردی میره اونجا مقصر جاریته؟ 

نه وقتی شوهرم میره میگه بشین غذاتو همینجا بخور به زور سفره رو پهن میکنه میگه بشین بعدا میری میخاد بگه من خوبم خب این مرد زن داره

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...

وقتی شوهرت می‌ره خونه پدرش شمام باش بروزیاد نزار تنهابره 

اندکی عشق قدری مهربانی هرچه میخواهی شیطنت اما باصداقت امتحان کن خوشبختی همینست...کاربریمون دونفره هستش 😜
اینا تو وجودم بوده که خونمو ازم گرفته؟؟؟

برات بد هست گریه نکن برو خونه بابات اب هوایی عوض کن و رک ب شوهرت بگو خوشم نمیاد زن داداشت دور دور کنی پدرمادرت سر جا خودشون تمام من اینو ب شوهرم گفتم دیگ از صدمتریش هم رد نمیشه بنظرم هم توهم سیاست بگیر دستت مگ چیت کمتر اونه هرروز برو دعوتشون کن بیان اینقدر رفت امد کن یا ترشی کیک درست کن بفرست ک‌تو عزیز بشی ن اون 

😂😂😂😂😂😂😂😂واقعا ادم اینارو میخونه از هرچی ازدواجع سیر میشه، اخه ادم چقد بی دغدغه باشه ک کل دغ ...

دغدغه من جاری نیست اصلا اشتباه ‌‌‌‌کردم عنوان زدم جاری شوهرم مقصره که این حسو بهم داده 

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
😂😂😂😂😂😂😂😂واقعا ادم اینارو میخونه از هرچی ازدواجع سیر میشه، اخه ادم چقد بی دغدغه باشه ک کل دغ ...

وای خیلی وحشتناکه ک جاری کل زندگیتو تحت تاثیر خودش قرار بده.... هر بار میام نی نی سایت میگم بفرما اینم عاقبت شوهر کردن😢🤦‍♀️

برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر (عج) صلوات      ❤اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم❤ ..

این جوری ازدواج هم نکنی باید چیزی باشه که آسیب به خودت بزنی و ذهنتو درگیر کنی.

برای تعجیل در فرج آقا صاحب الزمان صلوات❤
نمیخام بهم میگه مگه قراره هرجا رفتم بیای

بهتره چیزی نگی.وقتی تنهایید.بگو دلت واسه مادر شوهر تنگ شده چند وقته نرفتی.وقتی رفت تو رو هم ببره.یه کم سیاست داشته باش ببین چه جوری باهاش حرف بزنی تو رو میبره با دعوا نه