2777
2789
عنوان

تنفر از جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 1983 بازدید | 98 پست
وقتی میرم روشون برمیگردونن

دعوتشون کن جلو شوهرت خوبشون بگو اول شوهرت باورش بشه دوسشون داری ک وقتی چیزی گفتی طرفتووبگیره ایقدر کار بریز رو سر شوهرت وقت نکنه بره اونجا مگر اینک با تو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه وقتی شوهرم میره میگه بشین غذاتو همینجا بخور به زور سفره رو پهن میکنه میگه بشین بعدا میری میخاد بگ ...

شاید از رو محبت واقعی باشه .

شوهرت میاد میگه امروز رفتم اونجا بهش بگو کاش به منم میگفتی میخوای بری منم میومدم . بعد میری اونجا خودت از شوهرت پذیرایی کن و بیشتر از همیشه احترامشو داشته باش .دیگه خودش عادت میکنه تنهایی نمیره.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘
دعوتشون کن جلو شوهرت خوبشون بگو اول شوهرت باورش بشه دوسشون داری ک وقتی چیزی گفتی طرفتووبگیره ایقدر ک ...

خودش میدونه اذیتم کردن پس نمیتونم دوسشون داشته باشم

روانشناسی 💟خدایا شکرت بابت فندق توی دلم❤ ..التماس دعا...
بخدا هیچی نگفتم 

من درکت میکنما ولی من هر وقت کسی حرصم میده و میخواد منو درگیر کنه یه لیست از سرگرمی دارم که عمده اش یوتیوب و گیمه میرم اونا رو میبینم اصلا از این دنیا جدا میشم میخندم و اینا اصلا اهمیت نمیدم که حرص بخورم 

ولی اگه رفتار شوهرم اینجوری ادامه پیدا میکرد یه صحبت جدی باهاش میکردم اگرم اثر نکرد خودمم میشدم عین اون خودمم میرفتم خونه مادرم خونه فامیل خونه دوستم منم عین اون شوهرمم گیر میداد میگفتم عین تو چطور تو میری فلان منم اینطوری 

بخدا هیچی نگفتم 

اشتباه کردی خانم 

من اینجا از دست کارای تو و شوهرت دارم حرص میخورم 

دو روز دیگه  میمیرن 

خونه هم مثل ارث تقسیم میشه بین همه 

بایییید شوهرت رو مجبور کنی برگردونه خونه رو 

الآنم پیش جاریت می‌شینی 

شاید از رو محبت واقعی باشه . شوهرت میاد میگه امروز رفتم اونجا بهش بگو کاش به منم میگفتی میخوای بری ...

محبت نیست خودشیرینی 

چند وقت پیش شوهرم امپول زده بود جاش درد میکرد دراز کشید مادرشوهرم رفت بالا سرش ک مثلا ماساژش بده یهو شلوارشو درآورد جلو جاری و خواهرشوهرم  و همه

اشتباه کردی خانم  من اینجا از دست کارای تو و شوهرت دارم حرص میخورم  دو روز دیگه  می ...

اره طبقه بالای منه والا من هرچی میگم می‌کنند جننننگ

من درکت میکنما ولی من هر وقت کسی حرصم میده و میخواد منو درگیر کنه یه لیست از سرگرمی دارم که عمده اش ...

دقیقا باید همینکار بکنم ممنونم

محبت نیست خودشیرینی  چند وقت پیش شوهرم امپول زده بود جاش درد میکرد دراز کشید مادرشوهرم رفت بال ...

خوب به درک.بزار ببیننش.بعدش ببین اونا چقد نازشو میکشن.مگه یه آمپول چقد درد داره مادر شوهرت اینجوری دورش میگرده

خوب به درک.بزار ببیننش.بعدش ببین اونا چقد نازشو میکشن.مگه یه آمپول چقد درد داره مادر شوهرت اینجوری د ...

اره خب تو مجردی انقد محبت نمیکردنا