2777
2789
عنوان

اورژانس کودکان ارومیه

227 بازدید | 32 پست

یعنی مسئولین شهر باید سرشونو بذارن بمییییییرن 

شب جمعه همه جا بسته تب بچه ام ۳۹/۵ 

کلا یه دونه اورژانس کودکان واسه شهر به این بزرگی هست! بردیم میگه خانوم تب نداره بچه ۳۶.۵ هست شااااخ‌درآوردم بردیم‌پیش دکتر اورژانس میگه خودت تبشو‌گرفتی؟ تب سنجای ما خرااابن!!!!!!!!!! گفتم مگه‌می شه بذار برم‌تب سنج خودشو‌از‌ماشین‌بیارم‌می‌گه ولش کن با دستم‌نگاه می کنم !!!! یعنی احساس مسئولیت صفررررر خدا ذلیلشون کنه که اینقدر بی‌وجدانن اگه بچه ام‌تشنج‌می‌کرد کی‌جوابگو‌بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم ببر مطهری.

یدونه هم خیابان برق هست .

یدونه هم خیابان فردوسی.

کجا بردیش؟

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

میدونی بیمارستان مطهری و کوثر قتلگاه بچه ها و زنان هستن

خاک‌تو‌سرشون دلم می خواست خفه شون‌کنم 

آخه آدم‌کجا ببره نصف شب! تازه بردیم شمس که‌مثلا شبانه روزیه منشی آشغالشون‌می‌گه‌اقا‌می دونین ساعت چنده؟ دکتر خوابه

همون مطهری خراب شده بردمش

عجب.

من پسرمو خیلی اونجا میبردم بد نبود خوب میرسیدن.

🟡از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .  من آذربایجان تورکیم💖

عجب.من پسرمو خیلی اونجا میبردم بد نبود خوب میرسیدن.

والا چی‌بگم‌من اصلا نمی‌رم‌دو بار مجبور شدم هیچ‌جا‌باز‌نبود رفتم یبار یه بچه طفلی تشنج‌کرد عین خیالشون نبود این دفعهدهم‌که اینجوری شد

فارابی هم خوبه

همونکه تو خیابان برقه؟

والا چی‌بگم‌من اصلا نمی‌رم‌دو بار مجبور شدم هیچ‌جا‌باز‌نبود رفتم یبار یه بچه طفلی تشنج‌کرد عین خیالش ...

خدا ذلیلشون کنه.😔